Τρίποντος έρωτας για την Ελεάνα

13:37 4/6/2013 - Πηγή: Espresso

Στα σύννεφα, όπως φαίνεται, πετάει το τελευταίο διάστημα η Ελεάνα Παπαϊωάννου, καθώς ο μπασκετμπολίστας του Αρη Δημήτρης Βεργίνης έχει βάλει τρίποντο στην... καρδιά της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις στη ζωή της, καθώς τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά απ' ό,τι φαίνεται η τύχη τής έχει χαμογελάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεάνα και ο Δημήτρης ζουν ένα μεγάλο έρωτα χωρίς να νοιάζονται για την απόσταση, αφού η τραγουδίστρια ζει στην Αθήνα και ο αθλητής στη Θεσσαλονίκη. Οι δυο τους φροντίζουν, όταν δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, να μοιράζουν τη ζωή τους μεταξύ των δύο πόλεων προκειμένου να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Η γνωριμία τους έγινε σε μία από τις σπάνιες βραδιές που ο μπασκετμπολίστας του Αρη πήγε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Εκείνος αμέσως έδειξε το ενδιαφέρον του, εκείνη γοητεύτηκε και δεν άργησε να ανάψει το πράσινο φως. Πάντως από τότε φροντίζουν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα