«Τρελό» τρακτέρ ρήμαξε σουβλατζίδικο στην Εύβοια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Τρελό» τρακτέρ ρήμαξε σουβλατζίδικο στην ΕύβοιαΤετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 17:31

❱❱ Απίστευτο περιστατικό, πιθανότατα επαγγελματικής... αντιζηλίας, εξετάζει η Αστυνομία στη βόρεια Εύβοια

Οι ιδιοκτήτες του γνωστού ψητοπωλείου «Πάμε... καλαμάκι», που βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Αννας, δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες το πρωί, όταν αντίκρισαν το μαγαζί τους γκρεμισμένο και τους κόπους χρόνων να έχουν γίνει ρημαδιό!

Τη νύχτα της Δευτέρας -όταν είχε κλείσει το ψητοπωλείο- άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες πήγαν με ένα τρακτέρ και φέρεται ότι έδεσαν στο βαρύ όχημα τη μία

άκρη ενός συρματόσχοινου και την άλλη σε κάποια τέντα ή ξύλινο στύλο του μαγαζιού, το οποίο βρίσκεται στην αυλή.

Το αποτέλεσμα ήταν, μόλις πάτησαν το γκάζι του τρακτέρ, το ψητοπωλείο να κατεδαφιστεί! Κάποιοι είδαν ένα κόκκινο τρακτέρ να κινείται μέσα στη μαύρη νύχτα, ενώ άλλοι λένε πως το άκουσαν, καθώς τους ξύπνησε ο θόρυβος.

Περίοικοι και άτομα του περιβάλλοντος των ιδιοκτητών μιλούν για αντιζηλία, καθώς το συγκεκριμένο μαγαζί είχε πολλή δουλειά και ενδεχομένως στερούσε πελατεία από άλλα ψητοπωλεία της περιοχής. Σε κατάσταση σοκ, οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την Αστυνομία ζητώντας να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Οι ίδιοι μιλούν για ολική καταστροφή που θα τους ζημιώσει οικονομικά, καθώς, ώσπου να αποκατασταθούν οι ζημιές, ίσως έχει περάσει η θερινή σεζόν.

Ε. Παπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα