ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Φώφη Γεννηματά

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Φώφη ΓεννηματάΤετάρτη, Ιούλιος 11, 2018 - 16:26

❱❱ Ως επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά επέλεξε ως γραμματέα επικοινωνίας τον Σταμάτη Μαλέλη με μια κίνηση που μπορεί να...

... αποδώσει καρπούς στην επικοινωνιακή πολιτική του νέου σχήματος, δείχνει όμως ότι καλά κρατούν οι «παραδοσιακές» αξίες που διέπουν την πολιτική, όπως η σχέση με τους ισχυρούς των ΜΜΕ.

Η

κυρία Γεννηματά, που θέλει να απεκδυθεί τον μανδύα του παλαιοκομματισμού και να αναγεννήσει τη Σοσιαλδημοκρατία και την Κεντροαριστερά, φαίνεται ότι εμπιστεύεται τα αρχικά δομικά υλικά. Οι σχέσεις του κ. Μαλέλη με μεγάλα συγκροτήματα Τύπου δεν μπορούν να θεωρηθούν άσχετα των προσόντων που εκτιμήθηκαν για να αναλάβει αυτά τα καθήκοντα. Η πείρα του στην επικοινωνία -που είναι αναμφισβήτητη- σίγουρα θα βοηθήσει την παρουσία του νεότευκτου Κινήματος Αλλαγής στα ΜΜΕ. Ωστόσο, δεν αποπνέει τον αέρα του διαφορετικού.

Δεν είναι μια επιλογή για την οποία η Φώφη Γεννηματά θα διεκδικήσει δάφνες πρωτοτυπίας και τόλμης, αφού φαίνεται ότι, παρά όσα λέγονται στον δημόσιο λόγο, η πρόσβαση και η επαφή με τους ανθρώπους των ΜΜΕ (και δη τους ισχυρούς) είναι και για την ίδια η... σίγουρη περπατησιά.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι η εκπεφρασμένη πρόθεση του διακεκριμένου δημοσιογράφου να διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με μεγάλες πιθανότητες νίκης μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος του κινήματος, που θα δηλώσει «παρών» βάζοντας την κομματική σημαία του στην περιοχή. Ολα αυτά τα συνεκτίμησε η Φώφη Γεννηματά, που προσπαθεί να ανακαινίσει έναν πεπαλαιωμένο πολιτικό χώρο χωρίς να φέρει νέες ιδέες και προτάσεις, οι οποίες απαιτούν τόλμη. Ετσι, επιλέγει να στηριχτεί σε δοκιμασμένες συνταγές, που απέχουν από τη σύγκρουση με το κατεστημένο και ό,τι χαρακτήρισε την πολιτική των προηγούμενων δεκαετιών.

Φώφη Γεννηματά
Keywords
Τυχαία Θέματα