«Τρελό» πείραμα με τον γάμο τους

TV GOSSIP«Τρελό» πείραμα με τον γάμο τουςΤρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 17:51

❱❱ Δήμητρα Ματσούκα και Μάριος Αθανασίου πρωταγωνιστούν στην κομεντί «Ελεύθερη σχέση», που έρχεται τον Οκτώβριο στο Open

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Υπάρχει το «για πάντα»; Και αν ναι, από ποιον δρόμο φτάνεις εκεί; Ενας έρωτας έξω απ’ τους κανόνες έρχεται από τον Οκτώβριο στο Εpsilon (ή, πιο σωστά, στο νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που μετονομάζεται σε Οpen) μέσα από τη σειρά «Ελεύθερη σχέση».

H Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) και ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που αντιμετωπίζει ένα

πανάρχαιο πρόβλημα: Αναρωτιούνται αν υπάρχει σε μια σχέση το «για πάντα»! Ο έρωτας που τους ένωσε ήταν μεγάλος. Μέσα στο πάθος τους παντρεύτηκαν με παπά και με κουμπάρο. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έβαλαν βέρα στο δεξί μέσα στα... μέλια και στη μεγάλη τρέλα του κεραυνοβόλου έρωτα. Αλλά κατά τη διάρκεια του γάμου τους τούς έπνιξαν η καθημερινότητα και τα προβλήματα.

Τρεις μήνες μακριά

Τώρα, για να σώσουν τον γάμο τους από τη βαρεμάρα, τη ρουτίνα και τον εκνευρισμό τους, καταφεύγουν στην τελευταία λύση πριν από το διαζύγιο: την «ελεύθερη σχέση»! Το πείραμα αρχίζει. Αποφασίζουν να μείνουν τρεις μήνες μακριά ο ένας από τον άλλον, να ηρεμήσουν από τους τσακωμούς, αλλά και για να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες και να δοκιμάσουν τον έρωτά τους. Τρεις μήνες χωρίς καμιά επικοινωνία -ούτε τηλεφωνική- και με απόλυτη ελευθερία να επιδοθούν στο φλερτ και να συνάψουν ακόμη και σχέσεις με άλλους ανθρώπους.

Στο τέλος της δοκιμαστικής αυτής περιόδου θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα είναι ξανά μαζί ή αν θα πάρουν διαζύγιο. Η συμφωνία αρχίζει σαν ένα ερωτικό πείραμα και ο στόχος και των δύο είναι να σώσουν τον γάμο τους, αφού στην πραγματικότητα αγαπιούνται. Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να περιπλέκονται όταν στη ζωή τους αρχίζουν να μπαίνουν καινούργιοι άνθρωποι.

Η ζήλια του ενός για το τι κάνει ο άλλος φτάνει σε... τρελό σημείο. Οι δικοί τους άνθρωποι θα τους βοηθήσουν να σώσουν τον γάμο τους ή θα τους οδηγήσουν, βάσει των δικών τους πιστεύω, κατευθείαν στο διαζύγιο με λανθασμένες πληροφορίες; Μήπως οι τρίτοι άνθρωποι θα φέρουν την καταστροφή; Η «Ελεύθερη σχέση» μόλις ξεκίνησε και κανείς δεν ξέρει πώς θα βρει τον γάμο τους όταν τελειώσει!

Στην ευφάνταστη κομεντί πρωταγωνιστούν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Μάριος Αθανασίου, ένα ζευγάρι που, όπως λένε οι συντελεστές της σειράς, έχει φοβερή χημεία και θα πείσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς από τα γυρίσματα ακόμη έχουν δείξει τη δυναμική τους.

Μαζί τους παίζει και μια πλειάδα ηθοποιών, όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Ελένη Βαΐτσου, ο Σπύρος Πούλης, η Νίκη Λάμη, ο Γεράσιμος Γεννατάς, η Αννα Μενενάκου, ο Ζήσης Ρούμπος, η Ντίνα Αβαγιανού, η Μαριλένα Ράδου, η Στέλλα Κοσμοπούλου και τα μοντέλα Στέλιος Νιάκαρης και Χριστίνα Στεφανίδη. Η σειρά φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου Βασίλη Θωμόπουλου, που έχει δώσει στην τηλεόραση παραγωγές όπως «Συμμαθητές», «Με τα παντελόνια κάτω», «Η πολυκατοικία», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», και το σενάριο του επίσης χαρισματικού Γιώργου Φειδά, που έγινε γνωστός στη μικρή οθόνη από την πρωτότυπη σειρά «Singles» του Mega με τη Μαρία Σολωμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα