Η Λόχαν θέλει τα... όπα της

SHOWBIZΗ Λόχαν θέλει τα... όπα τηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 17:24

❱❱ Ξέφρενη νύχτα για τη σταρ με πενιές, τσιφτετέλια και άσματα του Αργυρού

Τα νυχτοπερπατήματα μιας χολιγουντιανής σταρ στην Αθήνα! Η Λίντσεϊ Λόχαν, συνοδευόμενη από τον Eλληνα συνεργάτη της Παναγιώτη Σπέντζο, έζησε το Athens by night, αρχικά στο Lohan

Night Club -ιδιοκτησίας της- κι έπειτα στη Fantasia, όπου απόλαυσε live τον Κωνσταντίνο Αργυρό, χόρεψε σε ρυθμό τσιφτετελιού και απόλαυσε τον λουλουδοπόλεμο που διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια της.

Πάντως, το συγκρότημα που τη συνεπήρε ήταν οι 719 και ο τραγουδιστής τους Χρήστος Ζωτιάδης (αυτός που είχε δηλώσει στην «Espresso» ότι ήθελε να τραγουδήσει ημίγυμνος στη Φαίη Σκορδά). Η εκκεντρική Αμερικανίδα τούς τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν 6.000.000 άνθρωποι!

«Το να βλέπεις τον εαυτό σου στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ, όπως η @lindsaylohan, είναι κάτι που ούτε μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, ούτε γίνεται κάθε μέρα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος... Ενα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια» έγραψε ο γοητευτικός frontman του συγκροτήματος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα