Τρελή κούρσα σε γειτονιά του Πύργου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤρελή κούρσα σε γειτονιά του ΠύργουΔευτέρα, Αύγουστος 13, 2018 - 17:22

❱❱ Αλλόφρονες πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους οι κάτοικοι του Πύργου, κοντά στο πρώην Μανωλοπούλειο Νοσοκομείο, όταν ένας δυνατός κρότος συγκλόνισε την περιοχή λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι εικόνες που αντίκρισαν θα τους μείνουν αξέχαστες, καθώς σε μικρή απόσταση αντίκρισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας ΚΙΑ Picanto να έχει «καρφωθεί» σε μάντρα και το μισό να βρίσκεται μέσα σε μια αυλή! Οπως πληροφορήθηκαν αργότερα οι περίοικοι,

ο οδηγός του οχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης.

Το αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει μια κολόνα, ένα τμήμα του εξωτερικού χώρου ενός καταστήματος και να σφηνωθεί στη μάντρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστούν ο οδηγός, κάποιος περαστικός ή οι ένοικοι του σπιτιού! Λίγο αργότερα έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς ο κινητήρας του αυτοκινήτου άρχισε να βγάζει καπνούς μετά την πρόσκρουση, ενώ στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας Πύργου για να πάρουν καταθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα