Ο Τσακαλώτος με το ίδιο κόκκινο σακίδιο στον ώμο και στις διακοπές!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Τσακαλώτος με το ίδιο κόκκινο σακίδιο στον ώμο και στις διακοπές!Δευτέρα, Αύγουστος 13, 2018 - 17:16

❱❱ Από τις Βρυξέλλες μέχρι την... Πρέβεζα έχει ταξιδέψει το χαρακτηριστικό κόκκινο σακίδιο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δεν το αποχωρίστηκε άλλη μια χρονιά, όταν επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του!

Ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας έφτασε στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πρέβεζα, όπου τον

περίμενε ο αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Δημήτρης Σιόρεντας. Οπως αναφέρει ο ιστότοπος prevezabest.blogspot.com, οι δύο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία σχετικά με τη διακριτική παρουσία των αστυνομικών και, στη συνέχεια, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατευθύνθηκε στο σπίτι του, όπου τον περίμεναν η σύζυγος και τα παιδιά του.

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο Ελληνας ΥΠΕΞ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και απολάμβανε τα πρώτα λεπτά της άφιξής του στην πατρίδα του, φορώντας μπλε μπλουζάκι και τζιν παντελόνι. Σε πρώτο πλάνο βρισκόταν το -γνώριμο, πια- κόκκινο σακίδιο, που ο υπουργός Οικονομικών αποχωρίζεται σπάνια (κατά καιρούς έχει εμφανιστεί και με χακί ή γκρι-μαύρη τσάντα «ταχυδρόμου»).

Μάλιστα, φαίνεται ότι το θεωρεί ιδιαίτερα... γούρικο, καθώς, μετά το τέλος μιας συνάντησης με τους δανειστές, όταν ρωτήθηκε για την πορεία των συζητήσεων, είχε δηλώσει: «Αφού έφερα το κόκκινο σακίδιο, είμαστε σε καλό δρόμο»! Και πέρυσι ο κ. Τσακαλώτος είχε δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Πρέβεζα, όπου είχε κάνει μια σύντομη παύση από τα απαιτητικά υπουργικά καθήκοντά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα