Τους πήραν μέχρι και τα «μαϊμού» σώβρακα!

13:34 8/8/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤους πήραν μέχρι και τα «μαϊμού» σώβρακα!Τετάρτη, Αύγουστος 8, 2018 - 13:31

❱❱ Μεγάλη αδυναμία στα... εσώρουχα που «υπογράφουν» γνωστοί οίκοι του εξωτερικού πρέπει να έχουν οι γείτονες Αλβανοί, όμως οι «τσουχτερές» τιμές τούς στρέφουν στη λύση της... «μαϊμούς»!

Ωστόσο, αυτοί που θα διακινούσαν μια τεράστια ποσότητα με... «μεταξωτά βρακιά» προς την Αλβανία δεν ήταν και τόσο «επιδέξιοι», με αποτέλεσμα οι τελωνειακοί στην Κακαβιά να εντοπίσουν το φορτίο!

Η ποσότητα με τα 62.000 τεμάχια δήθεν επώνυμων ανδρικών εσωρούχων

και μπόξερ με τις υπογραφές «μαϊμού» των οίκων Adidas, Calvin Klein, Versace, Dolce&Cabbana και Diesel, που ήταν έτοιμα να πέσουν στην αλβανική αγορά για να πουληθούν σε απαιτητικούς άνδρες με... μικρό πορτοφόλι, ήταν αρκετή για να γεμίσει ένα ολόκληρο κατάστημα!

Το εμπόρευμα ήταν καλά πακεταρισμένο για να μην κινήσει υποψίες, όμως οι τελωνειακοί, που ξέρουν καλά τις... τάσεις της αγοράς στην Αλβανία, έκαναν διεξοδικό έλεγχο και έπεσαν διάνα.

Οι τελωνειακοί ζήτησαν εκτίμηση από εκπροσώπους των συγκεκριμένων οίκων στη χώρα μας, οι οποίοι, όταν είδαν τα εσώρουχα, είπαν με ένα στόμα ότι όλα είναι φτηνές απομιμήσεις επιπέδου... παζαριών.

Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδιζε τους αγοραστές να πλασάρονται ως «φιρμάτοι», φορώντας D&G ή CK, ασχέτως αν ήταν φτηνότερα από... ξεσκονόπανα!

Το τελωνείο της Κακαβιάς θα προχωρήσει στην καταστροφή όλης της παρτίδας του εμπορεύματος, όπως ορίζει η νομοθεσία, ενώ από τους εμπλεκομένους στη διακίνηση θα εισπραχθούν όλα τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Ο αποδέκτης

Μάλιστα, ενημέρωσε τις αλβανικές Αρχές για συγκεκριμένο πρόσωπο, που ήταν ο τελικός αποδέκτης. Αξίζει να αναφερθεί ότι, πριν από περίπου δύο χρόνια, το ίδιο τελωνείο είχε εντοπίσει και κατάσχει μεγάλη ποσότητα «μαϊμού» αθλητικών παπουτσιών που προορίζονταν για τους γείτονες, οι οποίοι θέλουν να κάνουν τη... μόστρα τους με μικρό κόστος.

Γ. ΚΩΤΣΑΛΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τους πήραν μέχρι και τα «μαϊμού» σώβρακα!,