Η «Λαίδη» Αντζελα δείχνει χωρίς φόβο το αμακιγιάριστο πρόσωπό της!

19:07 7/8/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Λαίδη» Αντζελα δείχνει χωρίς φόβο το αμακιγιάριστο πρόσωπό της!Τρίτη, Αύγουστος 7, 2018 - 19:05

❱❱ Μπορεί να θέλει... αρετή και τόλμη η ελευθερία, το ίδιο όμως θέλει και η selfie χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα! Και η «Λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού, η μία και μοναδική Aντζελα Δημητρίου, το τόλμησε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook μια κοντινή φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς καμία τεχνική

επεξεργασία... επειδή μπορεί! Στα 63 της παραμένει εντυπωσιακή, κλείνοντας τα στόματα όλων όσοι κατά καιρούς την κατηγορούν ότι κάνει κατάχρηση των φίλτρων του κινητού και του photoshop, αποδεικνύοντας ότι μπορεί και χωρίς!

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι κάποιες φορές στο παρελθόν το είχε παρακάνει στην προσπάθειά της να βελτιώσει τις φωτογραφίες της με τεχνητά μέσα, σε τέτοιον βαθμό που να μην είναι αναγνωρίσιμη. Αλλά ως άνθρωπος των άκρων, η «Λαίδη» Αντζελα αποφάσισε να δείξει και την πραγματικότητα ως έχει, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει τις ατέλειές της.

Και αυτό πρέπει να μετρήσει υπέρ της και να τη συγχαρούμε για το θάρρος της, γιατί ελάχιστες επώνυμες θα το έκαναν, πολύ περισσότερο δε κάποια του καλλιτεχνικού βεληνεκούς της. Προς το παρόν, η «Λαίδη» ετοιμάζεται για τη συναυλία, με την οποία θα γιορτάσει τα 40 χρόνια της στο τραγούδι, στις 28 Αυγούστου στο Βεάκειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα