Τούρτα με στρας για τη Ζωή τους

SHOWBIZΤούρτα με στρας για τη Ζωή τουςΤρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 17:06

Συγκινημένη η Λάσκαρη με την έκπληξη που της έκαναν επί σκηνής οι συνεργάτες της την ημέρα των γενεθλίων της

Με μια τούρτα «έργο τέχνης» γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ζωή Λάσκαρη, με καλεσμένους το κοινό ενός ολόκληρου θεάτρου. Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε στην πρωταγωνίστρια η έκπληξη που της σκάρωσαν οι συνεργάτες της το βράδυ της Κυριακής (ξημέρωμα της 12ης Δεκεμβρίου, της ημέρας που γεννήθηκε).

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Μια λευκή, διώροφη, «ντυμένη» με δεκάδες

στρας, στολισμένη με τρία κατακόκκινα τριαντάφυλλα και σοκολατένια ετικέτα τούρτα που έφερε τα αρχικά «Ζ.Λ.» εμφανίστηκε στη σκηνή αμέσως μετά το φινάλε του έργου «Νύφη, κουράγιο», όπου και πρωταγωνιστεί.

Αιφνιδιασμένη και με μάτια βουρκωμένα από τη συγκίνηση, η λαμπερή ηθοποιός έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της, χωρίς ωστόσο να διστάσει αμέσως μετά να αποκαλύψει από μόνη της (σε αντίθεση με τις περισσότερες συναδέλφους της) ότι «έκλεισε» τα 73. «Ηταν τα ωραιότερα γενέθλιά μου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί με τον κόσμο και με όλους τους συναδέλφους, χωρίς να το ξέρω!» δήλωσε με έκδηλο ενθουσιασμό.



«Εκλεισα τα 73 και του χρόνου πάω για τα 74, πρώτα ο Θεός, γεροί να είμαστε. Μέσα μου νιώθω πολύ παιδάκι, αλλά ο χρόνος είναι ο χρόνος» είπε η πρωταγωνίστρια με ειλικρίνεια, σχολιάζοντας ότι, αν και αγαπάει τις στιγμές του παρελθόντος, δεν τις αναπολεί. Το κοινό, το οποίο είχε μόλις παρακολουθήσει την ερμηνεία της ως βιτριολικής πεθεράς που δεν θέλει τη νύφη της, τη χειροκροτούσε όρθιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα