Τουρίστρια τριβόταν σε βράχο σε σχήμα πέους

ΚΟΣΜΟΣΤουρίστρια τριβόταν σε βράχο σε σχήμα πέουςΤετάρτη, Μάρτιος 14, 2018 - 16:11

❱❱ Στα... κάγκελα είναι οι κάτοικοι νησιού της Ταϊλάνδης με κατάξανθη τουρίστρια, η οποία προσέβαλε ό,τι πιο ιερό έχουν στον τόπο τους. Πώς τα κατάφερε;

Η νεαρή με το καλλίγραμμο σώμα είδε έναν βράχο στο σχήμα τεράστιου πέους και αποφάσισε να το... απολαύσει.

Από τη Δευτέρα η αστυνομία του Κο Σαμούι εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει την άγνωστη γυναίκα. Νωρίτερα οι καταγγελίες των ντόπιων έφταναν σωρηδόν στο αστυνομικό τμήμα μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών που απαθανάτιζαν την πράξη της τουρίστριας. Η ξανθιά γυναίκα πλησίασε τον ιερό για τους ντόπιους «βράχο του παππού» και, αφού έμεινε τσίτσιδη, άρχισε να τρίβεται πάνω του.

Σύμφωνα με την τοπική παράδοση, πριν από πολλά χρόνια ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πήγαινε με τη βάρκα του στο νησί Κο Σαμούι για να προξενέψει τον γιο του. Οι γονείς είχαν μαζί τους όλη την περιουσία τους, όμως έπεσαν σε καταιγίδα και η βάρκα τους βυθίστηκε. Οι δυο ηλικιωμένοι ντράπηκαν τόσο να εμφανιστούν χωρίς δώρα στα μελλοντικά πεθερικά τους, που αφέθηκαν να πνιγούν. Ομως ο θεός τούς λυπήθηκε και «ξαναγεννήθηκαν», ο άνδρας με τη μορφή βράχου σε σχήμα πέους και η γυναίκα σαν βράχος στο σχήμα αιδοίου, που βρίσκεται δίπλα στον πρώτο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα