Πρόταση γάμου μετά τον τερματισμό στο δίαθλο της Αρχαίας Ολυμπίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠρόταση γάμου μετά τον τερματισμό στο δίαθλο της Αρχαίας ΟλυμπίαςΤετάρτη, Μάρτιος 14, 2018 - 16:01

❱❱ Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και συνάμα συγκινητική πρόταση γάμου στη γραμμή τερματισμού του διάθλου της Αρχαίας Ολυμπίας έκανε ένας ερωτευμένος στην αγαπημένη του!

Οσοι βρίσκονταν εκεί την περασμένη, ηλιόλουστη Κυριακή είδαν την αθλήτρια της ομάδας σκυταλοδρομίας από τα Ιωάννινα να τερματίζει με έναν συναθλητή της και να κάθονται στο έδαφος.

O άνδρας έβγαλε από

την τσέπη του ένα κουτάκι, όπου είχε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, και, χαμογελώντας, ρώτησε την κοπέλα που τον κοιτούσε με ένα τεράστιο χαμόγελο αν ήθελε να τον παντρευτεί.

Εκείνη απάντησε «ναι» και, αφού πέρασε το μονόπετρο στο δάχτυλό της, αγκάλιασε τον μέλλοντα σύζυγό της εν μέσω χειροκροτημάτων από τους θεατές και τους περίπου 70 αθλητές όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στην Ηλεία από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Την Κυριακή, εκτός από το Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2018, διεξήχθη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων, Παμπαίδων / Παγκορασίδων 2018, μια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και του Ναυτικού Ομίλου Κυπαρισσίας.

Εύα Παπαδάτου

πρόταση γάμουΔίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2018Δήμος Αρχαίας ΟλυμπίαςΔήμου Αρχαίας ΟλυμπίαςΝαυτικός Ομίλος ΚυπαρισσίαςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρόταση, Αρχαίας Ολυμπίας,protasi, archaias olybias