Του άρπαξαν «θησαυρό» από την ντουλάπα

17:04 3/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤου άρπαξαν «θησαυρό» από την ντουλάπαΤρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 17:03

❱❱ Λίρες και κοσμήματα αξίας 35.000 € έκαναν φτερά από σπίτι 55χρονου στην Ηλεία

Μόνο... κόκκινο χαλί δεν έστρωσε στους διαρρήκτες ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Πελόπιο Ολυμπίας, αφού βγήκε για βόλτα το σαββατόβραδο, αφήνοντας πίσω του χρυσαφικά αξίας χιλιάδων ευρώ, τα οποία φύλαγε στην ντουλάπα του!

Οι δράστες ήταν ενδεχομένως καλά πληροφορημένοι και βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία γύρω στις 9.30 το βράδυ, όταν ο 55χρονος ιδιοκτήτης βγήκε

με την οικογένειά του για μια βόλτα. Παραβίασαν το παράθυρο του σαλονιού και βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, με όλο τον χρόνο να ψάξουν για τη λεία τους. Αφού έλεγξαν όλους τους χώρους, οι κακοποιοί κατευθύνθηκαν στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας και ανακάλυψαν σαν να ήταν «μιλημένοι» ένα κουτί, όπου ο 55χρονος φύλαγε κοσμήματα και χρυσές λίρες, η αξία των οποίων φτάνει τα 35.000 ευρώ! Μόλις πήραν το κουτί, οι δράστες έφυγαν σαν κύριοι από το σπίτι, με τον ιδιοκτήτη να διαπιστώνει την κλοπή όταν επέστρεψε, κοντά στα μεσάνυχτα, χωρίς να μπορεί να πιστέψει το κακό που τον βρήκε. Αμέσως έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας και κατήγγειλε τη διάρρηξη, με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν δικογραφία κατ' αγνώστων για κλοπή και να κάνουν έρευνες στην περιοχή για να εξακριβώσουν την ταυτότητα των δραστών. Οι έρευνες στρέφονται στην κατεύθυνση της συλλογής στοιχείων και δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι οι δράστες γνώριζαν για την απουσία της οικογένειας αλλά και για τον μικρό θησαυρό στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας, που ούτε σε κοσμηματοπωλείο δεν θα έβρισκαν!

Ποιοι «τυχεροί» γνώριζαν την ύπαρξη του κουτιού με τα χρυσαφικά και τις συνήθειες της οικογένειας, και πώς οι κακοποιοί στοχοποίησαν το συγκεκριμένο σπίτι είναι τα ερωτήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς που προσπαθούν να τους ταυτοποιήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα