Τεστ DNA στον γιο της Βουλγάρας

15:37 3/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤεστ DNA στον γιο της ΒουλγάραςΤρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 15:34

❱❱ Αντιδικία δίχως τέλος ανάμεσα στην αδελφή και τη χήρα του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία

Συνεχίζεται η αντιδικία μεταξύ της αδελφής του δολοφονημένου καρδιολόγου της Σητείας Χριστόδουλου Καλαντζάκη και της Βουλγάρας χήρας του, με την πρώτη να στέλνει εξώδικο στην πρώην νύφη της καλώντας τη να πάρει τον γιο της και να πάνε στην Αθήνα την Παρασκευή για να υποβληθεί ο μικρός σε

τεστ DNA σε γνωστό ιατρικό κέντρο.

Η αδελφή του άτυχου 62χρονου θέλει να διαπιστώσει αν ο ανιψιός της είναι πράγματι βιολογικό παιδί του καρδιολόγου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον εραστή της Βουλγάρας τον Οκτώβριο του 2017.

Κι αυτό γιατί η 39χρονη Ντέζι Γκοβεντάροβα, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία και αποφυλακίστηκε προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, είχε ομολογήσει ότι διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό με τον δολοφόνο του άντρα της, τον 37χρονο Καρσέβ Κρασιμίρο. Εξάλλου, συγγενείς του γιατρού αναφέρουν ότι και ο ίδιος είχε υποψίες, και μάλιστα είχε ζητήσει από τη σύζυγό του να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας, κάτι που δεν δέχτηκε ποτέ η Βουλγάρα.

Τεράστια περιουσία

Αυτή τη στιγμή ο ανήλικος είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας (σ.σ.: ανέρχεται σε πάνω από 2.000.000 ευρώ) και ουσιαστικά η Γκοβεντάροβα είναι αυτή που διαχειρίζεται όλα τα χρήματα. Από το περιβάλλον της χήρας αναφέρθηκε πως θα δεχτούν το αίτημα, αν διασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι 100% σωστό και ότι δεν θα υπάρξει κάποιο λάθος ή αλλοίωση του αποτελέσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα