Τον χτύπησαν μέχρι θανάτου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤον χτύπησαν μέχρι θανάτουΠέμπτη, Ιούλιος 10, 2014 - 15:35

Θύμα αδίστακτων κακοποιών, που του αφαίρεσαν τη ζωή προκειμένου να αδειάσουν με την ησυχία τους μια μάντρα οικοδομικών υλικών, φέρεται να έπεσε ένας 49χρονος νυχτοφύλακας στην Κομοτηνή. Ο άτυχος άντρας βρέθηκε χθες το πρωί άγρια δολοφονημένος από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ειδοποίησε αμέσως τις διωκτικές Αρχές.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης όπου εργαζόταν και

όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ενώ ήταν δεμένο χειροπόδαρα. Οι δράστες κυριολεκτικά τον χτύπησαν μέχρι θανάτου!
Ο 49χρονος είχε φύγει το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι του για να πιάσει δουλειά στη μάντρα με τα οικοδομικά υλικά. Ομως το πρωί δεν επέστρεψε, ενώ δεν απαντούσε και στα τηλεφωνήματα που του έκαναν οι δικοί του άνθρωποι. Ετσι ανήσυχος ο συγγενής του πήγε στην επιχείρηση για να δει αν του είχε συμβεί κάτι. Οταν πλησίασε το αυτοκίνητό του, υπέστη σοκ...
Υστερα από έρευνα που διεξήχθη στον χώρο διαπιστώθηκε ότι οι δράστες της στυγερής δολοφονίας είχαν κλέψει από τη μάντρα δύο φορτηγά, με τα οποία μετέφεραν μεγάλες ποσότητες οικοδομικών υλικών. Τα φορτηγά εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα εγκαταλειμμένα σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, όπου προφανώς οι δολοφόνοι είχαν μεταφορτώσει σε δικά τους οχήματα το κλεμμένο φορτίο. Αντρες της Ασφάλειας Κομοτηνής και συνεργείο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ερευνούν τον τόπο του εγκλήματος και διεξάγουν εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για διενέργεια νεκροτομής.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα