Το τρυφερό μήνυμα του Sakis για τη μητέρα του

SHOWBIZΤο τρυφερό μήνυμα του Sakis για τη μητέρα τουΔευτέρα, Μάιος 15, 2017 - 13:05

Συγκίνησε το τρυφερό μήνυμα του Σάκη Ρουβά για τη λατρεμένη του μαμά! Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας χθες ο Κερκυραίος pop star ανέβασε στα social media μια σπάνια φωτογραφία του όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της και της ευχήθηκε:

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο χαμόγελο στη ζωή μας που είναι πάντα παρών!

Χρόνια πολλά Μητέρα». Η ευτυχισμένη γιαγιά πλέον Αννα-Μαρία Πανάρετου-Ρουβά στέκεται στο πλευρό του διάσημου γιου της, της Κάτιας και των εγγονιών της με πολλή αγάπη.

Παρόλο που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, το 2015 έκανε την υπέρβαση και ανέβηκε πρώτη φορά στη σκηνή για χάρη του, προκειμένου να του απονείμει τιμητικό βραβείο για τα 25 χρόνια καριέρας του.

Το δέσιμο μαμάς και γιου είναι μεγάλο και δυνατό, με τον Σάκη να αποκαλύπτει σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα πόσο πολύ του έχει σταθεί σε όλες τις φάσεις της ζωής του: «Η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου. Ηταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ηταν παιδί. Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές, διαφορετικές φάσεις».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα