Το ράντσο της ανατριχίλας!

ΚΟΣΜΟΣΟ «βασιλιάς της ποπ» μάθαινε σε ανήλικα αγόρια τον αυνανισμό και το στοματικό σεξ, και στη συνέχεια τα κακοποιούσεΤο ράντσο της ανατριχίλας!Δευτέρα, Ιανουάριος 28, 2019 - 18:19

❱❱ Σάλος με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» για την αρρωστημένη πλευρά του Μάικλ Τζάκσον

Πρώτα δελέαζε με δώρα τους γονείς και, όταν του εμπιστεύονταν τα ανήλικα αγόρια τους και τα πήγαιναν στο ράντσο του «Neverland», ο Μάικλ Τζάκσον τούς μάθαινε τον αυνανισμό και το στοματικό σεξ. Στη συνέχεια, τα βίαζε στα

δωμάτια του ράντσου του στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, εξαγοράζοντας τη σιωπή τους, είτε με ψυχολογικό εκβιασμό είτε με κοσμήματα. Ομως, όταν τα αγόρια έκλειναν τα 14, τα έδιωχνε και έβρισκε άλλα, μικρότερα.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ξεπηδούν μέσα από το τετράωρο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο αμερικανικό φεστιβάλ Sundance Film Festival. Ο σκηνοθέτης Νταν Ριντ αποκαλύπτει τις λεπτομερείς καταγγελίες του 36χρονου Γουέιντ Ρόμπσον και του 40χρονου Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι παρουσιάζουν τον αποκαλούμενο «βασιλιά της ποπ» που πέθανε το 2009 σαν σεξουαλικό αρπακτικό με θύματα μικρά αγόρια.

Σύμφωνα με τη «New York Post», ο Αυστραλός Ρόμπσον από τα πέντε του συμμετείχε σε διαγωνισμούς μιμούμενος το ίνδαλμά του Μάικλ Τζάκσον. Ο τραγουδιστής τον πρόσεξε δύο χρόνια αργότερα, το 1987, όταν κέρδισε τοπικό διαγωνισμό, και τον προσκάλεσε μαζί με την οικογένειά του στο ράντσο του «για να παίξουν».

«Μας έφερε κοντά ο θεός»

Τους ζήτησε να μείνουν λίγες ημέρες και, όταν οι γονείς του θέλησαν να επισκεφτούν την Αριζόνα, τους έπεισε να αφήσουν τον Ρόμπσον μόνο του μαζί του άλλες πέντε ημέρες. Στην αρχή, όπως περιέγραψε ο Ρόμπσον, υπήρχαν αγκαλιές, τις οποίες ακολούθησε ντους μαζί και φιλιά. «Εσένα και εμένα μας έφερε κοντά ο Θεός» του έλεγε ο Τζάκσον και στη συνέχεια του έδειξε πώς να αυτοϊκανοποιείται αλλά και να κάνει στοματικό σεξ. Από τότε κάθε βράδυ τον κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ο Σέιφτσακ, ο οποίος από μικρός είχε αρχίσει καριέρα ηθοποιού, ήταν 10 ετών το 1987 όταν γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον στα γυρίσματα διαφημιστικού της Pepsi. Ο ποπ σταρ γνωρίστηκε με την οικογένεια του παιδιού και περνούσε ώρες στο σπίτι τους, κάνοντάς τους πανάκριβα δώρα. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς πήγε με όλη την οικογένεια διακοπές στη Χαβάη, όπου γνώρισε τον 10χρονο σε σταρ όπως η Τίνα Τέρνερ και ο Χάρισον Φορντ.

«Στο Παρίσι μού έμαθε τον αυνανισμό και έτσι άρχισαν όλα» υποστηρίζει ο Σέιφτσακ, αποκαλύπτοντας ότι στη συνέχεια κάθε φορά που πήγαινε στη «Neverland» ο Τζάκσον τον βίαζε σχεδόν καθημερινά. Ο τραγουδιστής τον απειλούσε ότι, αν μιλούσε, «θα τελείωνε η ζωή» και των δύο, ενώ του έκανε και ακριβά δώρα, όπως κοσμήματα, και τον πίεζε να απομακρυνθεί από τους γονείς του.

Μετά τις αποκαλύψεις ο Γερμανός Μίκαελ Γιάκομπς-Χάγκεν, πατέρας τριών παιδιών, κατήγγειλε ότι στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν ο Τζάκσον διέμεινε στο Μόναχο κατά τη διάρκεια ευρωπαϊκής τουρνέ, τον χούφτωσε, χωρίς όμως να τον βιάσει, όταν κοιμήθηκαν μαζί στο ξενοδοχείο.

----

Ψυχολόγοι και νοσοκόμοι για τους θεατές που ήταν σε κατάσταση σοκ

Οι σκηνές του «Leaving Neverland» είναι τόσο σκληρές που πολλοί θεατές ήθελαν να κάνουν εμετό στο διάλειμμα της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ. Ομως, μετά την ολοκλήρωση της προβολής του όσοι έμειναν στην αίθουσα σηκώθηκαν όρθιοι καταχειροκροτώντας τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή συγκινημένοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

«Δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο τον Μάικλ Τζάκσον μετά την παρακολούθηση του ντοκιμαντέρ» σχολίασε ο κριτικός κινηματογράφου Ντέιβιντ Ερλιχ, συνοψίζοντας την αίσθηση που είχαν οι δημοσιογράφοι και όσοι είδαν το «Leaving Neverland», οι οποίο χαρακτήρισαν «ανατριχιαστικό». Οι διοργανωτές φοβούνταν τόσο πολύ τον αντίκτυπο που θα είχε το ντοκιμαντέρ στους θεατές, που στον κινηματογράφο υπήρχαν ψυχολόγοι αλλά και νοσοκόμοι. Εξω από τον κινηματογράφο δε υπήρχαν αστυνομικοί με εκπαιδευμένους σκύλους υπό τον φόβο επεισοδίων από θαυμαστές του Τζάκσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα