Ξέχασε να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ο υπουργός λόγω Εθνικής

Ελλάδα, η χώρα της υπερβολής. Ένας άνθρωπος (τυχαίνει να είναι υπουργός) ξέχασε για τρία χρόνια να δηλώσει ένα εκατομμυριάκι και το κάναμε Μεσανατολικό ζήτημα. Πού είναι το περίεργο δηλαδή; Εδώ εσείς δεν θυμάστε τι φάγατε προχθές (ειδικά αν είναι μπάμιες) και θα θυμάται κοτζάμ υπουργός τι δεν δήλωσε πριν 3 χρόνια;

Ας έρθουμε λίγο στη θέση του, πριν τον σταυρώσουμε. Έχετε σκεφτεί για ποιο λόγο μπορεί να ξέχασε το εκατομμύριο; Υπάρχουν 7 πολύ σοβαροί λόγοι, που αν ισχύουν οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό και κατανόηση:

1. Μπορεί να έβλεπε το World

Party. Ένα τέταρτο αν είδε θα ξέχασε όχι μόνο το εκατομμύριο, αλλά και το όνομά του, τη διεύθυνσή του, τη γυναίκα του, μπορεί και το κόμμα του (μόνο αν ήταν ΠΑΣΟΚ δεν θα το ξέχναγε ποτέ). Το μοναδικό που θα σκεφτόταν ο καψερός παρακολουθώντας την επέλαση των κλαρινογαμπρών, είναι να βρει ένα κρησφύγετο να χωθεί για να γλιτώσει από την οργή του τοτέμ των τατουάζ, Νίκου Παντίδου (ο Μαυρίδης έσπασε το ρεκόρ του με 126).

2. Περίμενε να προκριθεί η Εθνική του Γκιρτζίκη στο Μουντιάλ της Γαλλίας. Κολλημένος στο Καραϊσκάκη ο υπουργός έβλεπε τα τρένα και τους προπονητές να περνούν, κρατώντας τη βουβουζέλα που του έφερε από τη Νότια Αφρική ο Μεγαλέξανδρος Θεοφιλόπουλος. Μέχρι να του κάνει τακτική ανάλυση ο Λοβέρδος, να καταλάβει το σύστημα του Τσάνα με τα 15 δεκάρια και να δει τον Σάμαρη να κάνει τάκλιν είχε μείνει τρεις φορές έγκυος η Μενεγάκη.

3. Περίμενε να αλλάξει πίστα ο Σπαλιάρας.

Ο σωστός ο άντρας κρατάει το λόγο του. Ο υπουργός είχε δεσμευτεί να δηλώσει το εκατομμύριο όταν ο Σπαλιάρας θα σπάσει το φράγμα των 5000 παλλακίδων και θα πάρει κανονάκι. Δεν περίμενε ότι το κοντέρ του μακελάρη των γυναικών θα έμενε κολλημένο στο 4122 (επειδή θα χρειαζόταν να κάνει ένα διάλλειμα για κατούρημα) αλλά και πάλι μην αγχώνεστε, θέμα ωρών είναι. Μόλις αδειάσει η φούσκα του Σπαλιάρα και ριχτεί ξανά στη μάχη, σε 2 ώρες θα έχει πιάσει τον μαγικό αριθμό 5000 και ο υπουργός θα τρέξει σαν Άδωνις για τη δήλωση.

4. Περίμενε να παίξει σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν.

Και περίμενε, περίμενε, περίμενε, περίμενε, περίμενε, περίμενε, περίμενε. Και θα περιμένει, θα περιμένει, θα περιμένει, θα περιμένει…

5. Ήθελε πριν κάνει τη δήλωση να δει την τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ.

Ξεκίνησε για το ΟΑΚΑ πριν 6-7 χρόνια, γύρισε από την πρώτη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ με δάκρυα στα μάτια, αλλά μέχρι να πάει σπίτι έμαθε ότι ύστερα από απαίτηση του κοινού την άλλη εβδομάδα θα γίνει η δεύτερη τελευταία συναυλία του συγκροτήματος. Μέσα στο 2010 μόνο, είχαν γίνει 17 τελευταίες συναυλίες των Πυξ Λαξ και είχαν προγραμματιστεί άλλες 6 κατά τη διάρκεια της μεγάλης τελευταίας τους περιοδείας με τίτλο: «Σφύριξέ το ρε Βοσκάκη».

6. Περίμενε τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Επειδή ήταν μεγάλο το ποσό που θα πλήρωνε, περίμενε να γίνει πρώτα η ρύθμιση των 100 δόσεων για να μπορέσει να μπει (μαζί με τον Φλαμπουράρη) και πετραδάκι πετραδάκι να αποπληρώσει την οφειλή. Σπανίζουν τόσο ευσυνείδητοι φορολογούμενοι στις μέρες μας (ο τελευταίος ήταν ο Άκης).

7. Περίμενε να χάσει εκλογική αναμέτρηση ο Τσίπρας

Είναι πια θέμα ημερών. Στις πρώτες εκλογές ο Αλέξης νίκησε, στο δημοψήφισμα νίκησε, στις εσωκομματικές νίκησε, στις δεύτερες βουλευτικές νίκησε, αλλά Κυριακή κοντή γιορτή. Στις 22 Νοέμβρη είναι οι πρώτες εκλογές που δεν θα κερδίσει σίγουρα ο Τσίπρας (εκλογές Νέας Δημοκρατίας). Την άλλη μέρα θα πάει σαν σίφουνας για τη δήλωση ο Υπουργός.

The post Ξέχασε να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ο υπουργός λόγω Εθνικής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα