Το πεπρωμένο του Ντι Κάπριο να υποδυθεί τον Ντα Βίντσι

ΚΟΣΜΟΣΤο πεπρωμένο του Ντι Κάπριο να υποδυθεί τον Ντα ΒίντσιΤετάρτη, Αύγουστος 16, 2017 - 17:24

Σαν να εκπληρώνει το πεπρωμένο του, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο (φωτό) πρόκειται να υποδυθεί τον δημιουργό της «Μόνα Λίζα» Λεονάρντο ντα Βίντσι. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα παιχνίδι της μοίρας ήταν αρκετό για να αποκτήσει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός το όνομα της ιδιοφυΐας της Αναγέννησης.

Ο 42χρονος ηθοποιός ήθελε τόσο πολύ τον ρόλο, που ανέλαβε τη χρηματοδότηση της ταινίας για τη ζωή του Ντα Βίντσι

μαζί με την Τζένιφερ Ντέιβισον. Σύμμαχός του ήταν η εταιρία παραγωγής Paramount, η οποία, για να αποκτήσει τα δικαιώματα της ταινίας, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό της Universal, δεν δίστασε να ξοδέψει επταψήφιο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με το Deadline. Το σενάριο θα είναι βασισμένο στο επερχόμενο βιβλίο «Λεονάρντο ντα Βίντσι» του Ουόλτερ Αϊζακσον, του συγγραφέα της βιογραφίας του Στιβ Τζομπς, η οποία έγινε ταινία το 2015.

Η ζωή του Ντι Κάπριο φαίνεται ότι συνδέθηκε με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι προτού καν γεννηθεί. Η μητέρα του Ιρμελίν αποκάλυψε στο παρελθόν ότι αποφάσισε να τον ονομάσει Λεονάρντο όταν τον ένιωσε να κλοτσάει πρώτη φορά στην κοιλιά της τη στιγμή που βρισκόταν μπροστά σε έργο του ζωγράφου στη Φλωρεντία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα