Το μυστήριο λύθηκε!

13:24 9/8/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤο μυστήριο λύθηκε!Παρασκευή, Αύγουστος 9, 2019 - 13:23

❱❱ Τα τετ α τετ της Ειρήνης Καζαριάν με τον Ιαν Στρατή ήταν με αφορμή τη συμμετοχή της στο νέο βιντεοκλίπ του

Τώρα εξηγούνται όλα! Η Ειρήνη Καζαριάν παίζει στο νέο βιντεοκλίπ του Ιαν Στρατή. Γι' αυτό ήταν τόσο μεγάλη η οικειότητα μεταξύ τους τη βραδιά που τους πέτυχαν μαζί οι παπαράτσι στο κέντρο Fantasia,

γεγονός που πυροδότησε αμέσως τις φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους. 

Οταν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, πριν από λίγο καιρό, φωτογραφικά στιγμιότυπα από την έξοδό τους, στα οποία εμφανίζονται να περνούν καλά, με πονηρά γελάκια και τον τραγουδιστή να φιλάει το μοντέλο στο μάγουλο, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την αρχή ενός νέου φλογερού ειδυλλίου.

Τόσο όμως η νικήτρια του «GNTM» όσο και ο νικητής του «YFSF» αρνήθηκαν ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους. «Εγώ και ο Ιαν δεν είμαστε μαζί. Δεν έχουμε κάποια σχέση ερωτική. Μονάχα φιλική» είχε πει την επόμενη κιόλας μέρα η Ειρήνη σε αποκλειστική δήλωσή της στην «Espresso».

Το ίδιο ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο τραγουδιστής, υποστηρίζοντας γενικά πως δεν είναι ερωτευμένος.

Η αλήθεια για τη φύση της σχέσης τους έμελλε να αποκαλυφθεί τελικά χθες, με την κυκλοφορία του νέου βιντεοκλίπ του τραγουδιστή «A Drop Of You», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Καζαριάν μαζί με άλλα τρία μοντέλα.

Μάλιστα το σενάριο του κλιπ θέλει τον καλλιτέχνη και πρωταγωνιστή να αγκαλιάζει και να σηκώνει τα κορίτσια, που στέκουν ακίνητα σαν κούκλες, μεταφέροντάς τα και τοποθετώντας τα σε θέσεις που θέλει, ολόγυρά του.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο όλες τον αγκαλιάζουν, τον πειράζουν και τον φιλούν στο πρόσωπο. Με τέτοια πλοκή, λοιπόν, και τόσες πρόβες μέχρι το τελικό αποτέλεσμα φυσικό ήταν να αναπτυχθεί μία άνεση μεταξύ των μοντέλων και του τραγουδιστή.

Φαίνεται, λοιπόν, πως με την Ειρήνη ήρθαν κοντά στα γυρίσματα και απέκτησαν μια σχέση φιλική, που δικαιολογεί τη διαχυτικότητα μεταξύ τους κατά την έξοδό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα