Στο Αυτόφωρο δύο Ισπανοί θεριακλήδες που ντουμάνιασαν αεροπλάνο στην Κρήτη

13:09 9/8/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣτο Αυτόφωρο δύο Ισπανοί θεριακλήδες που ντουμάνιασαν αεροπλάνο στην ΚρήτηΠαρασκευή, Αύγουστος 9, 2019 - 13:07

❱❱ Ανω κάτω έκαναν την πτήση ενός αεροσκάφους δύο νεαροί τουρίστες από την Ισπανία...

... που αψήφησαν κάθε έννοια κανονισμών και άναψαν το τσιγάρο τους περιμένοντας να απογειωθούν από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου!

Οι θεριακλήδες νεαροί είχαν επιβιβαστεί στην πτήση για την πατρίδα τους, όμως σκέφτηκαν ότι δεν θα πείραζε να καπνίσουν πριν από την απογείωση και κλείστηκαν στην τουαλέτα, την οποία... ντουμάνιασαν!

Ομως, οι καπνοί

ενεργοποίησαν τον συναγερμό και στο αεροπλάνο επικράτησε πανικός. Τελικά το πλήρωμα εντόπισε την αιτία της αναστάτωσης και κλήθηκαν αστυνομικοί του αεροδρομίου να παραλάβουν τους νεαρούς για τα περαιτέρω...

Οι Ισπανοί που προκάλεσαν τον χαμό οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και δικάστηκαν για την κατηγορία της διατάραξης τάξης αεροπλάνου εν ώρα πτήσης. 

Και οι δύο παραδέχθηκαν την πράξη τους, αλλά προσπάθησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι δεν γνώριζαν ότι θα προκαλέσουν τέτοια αναταραχή. Ομως, οι δικαστές τούς επέβαλαν ποινή φυλάκισης τριών μηνών. 

Εκτός αυτού, έχασαν την πτήση και θα έχουν όλο τον χρόνο να... ρουφήξουν όσα τσιγάρα θέλουν περιμένοντας την επόμενη ώσπου να ξεμπερδέψουν με τα νομικά μπλεξίματα, λαμβάνοντας όμως υπ' όψιν τον αντικαπνιστικό νόμο που επανέρχεται δριμύτερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα