Το «μωρό» του Λε-Πα αναστατώνει τις πίστες

13:17 9/2/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤη συγκρίνουν ήδη με τη διεθνούς φήμης άτακτη ποπ σταρ Μάιλι ΣάιρουςΤο «μωρό» του Λε-Πα αναστατώνει τις πίστεςΤρίτη, Φεβρουάριος 9, 2016 - 13:12

Η κόρη του Πανταζή, Κόνι, προκαλεί εγκεφαλικά με τις σέξι εμφανίσεις

Εχει στιλ, σεξαπίλ και extreme διάθεση σε ό,τι αφορά το styling. Η Κόνι Μεταξά σίγουρα

δεν περνάει απαρατήρητη. Απεναντίας, κάποιοι τη συγκρίνουν ήδη με τη διεθνούς φήμης άτακτη ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους, η οποία προκαλεί συχνά με το ντύσιμό της, τόσο πάνω στη σκηνή όσο και εκτός αυτής.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Στην Ελλάδα όποια δεν είναι στημένη και δεν κάθεται σαν "αγγούρι" τη λένε Μάιλι Σάιρους» δίνει την απάντησή της στην «Espresso» η κόρη του Λευτέρη Πανταζή. Εχοντας σπουδάσει υποκριτική και μιούζικαλ σε Κολέγιο Τεχνών στο Μαϊάμι, η Κόνι κάνει πλέον τα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της στα πάτρια εδάφη. Επαιξε στο σίριαλ «Μοντέρνα οικογένεια», πήρε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση «Εδώ και τώρα!», ηχογράφησε το ντουέτο «Ρίσκο» με τον Arva και εδώ και λίγο καιρό εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί, επί της λεωφόρου Συγγρού, στο μουσικό σχήμα που πρωταγωνιστεί ο πατέρας της.

«Δεν βγαίνουμε μαζί στην πίστα. Εγώ εμφανίζομαι στην αρχή του προγράμματος, ερμηνεύοντας ξένα κομμάτια. Είναι ωραία, όμως, που είμαστε μαζί στα καμαρίνια για πρώτη φορά» εξηγεί η Κόνι, διευκρινίζοντας ότι δεν βρίσκει τον λόγο να κάνει ντουέτο μαζί του, καθώς το στιλ τους είναι πολύ διαφορετικό. Ο Λε-Πα δεν της έχει κάνει ποτέ παρατήρηση για το extreme ντύσιμό της. «Δεν έχει πρόβλημα. Γνωρίζει ότι μου αρέσει να είμαι διαφορετική και να ξεχωρίζω. Αλλωστε, δεν κάνω κάτι προκλητικό. Αυτό είναι το στιλ μου. Δεν θέλω να είμαι σαν πορσελάνινη κούκλα. Σιχαίνομαι καθετί στημένο» υπογραμμίζει η Κόνι, η οποία ενημερώνεται για όλες τις νέες τάσεις του styling από fashion bloggers της Αυστραλίας.

Οπως παραδέχεται, ωστόσο, έχουν υπάρξει φορές που έχει σοκάρει τους φίλους της με τις ενδυματολογικές επιλογές της. «Μια φορά έβαλα μια φόρμα του πατέρα μου από τα 70s κι ένα ασημένιο κολάν και πήγα για καφέ. Μόλις με είδαν οι φίλοι μου, μου είπαν "τι κάνεις;" (γέλια). Εμένα όμως μου άρεσα, υποστήριζα αυτό που φορούσα. Δεν θα φορούσα ποτέ κάτι που δεν μου αρέσει» λέει.

Οσο για τα σχόλια περί Μάιλι Σάιρους; «Δεν με ενοχλούν, ίσα ίσα. Απλώς, εγώ παίρνω περισσότερο ιδέες από τη MØ, μια καλλιτέχνις από τη Δανία» ξεκαθαρίζει. Η Κόνι Μεταξά διαψεύδει για πρώτη φορά και τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ιωνα Μάγκο, γνωστό yoga trainer. «Ο Ιωνας είναι σαν αδελφός μου. Μόνο φίλοι είμαστε. Δεν έχω σχέση με κανέναν, είμαι μόνη μου» λέει.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα