Το φαλακρό «κτήνος» στο υπόγειο του τρόμου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυνδέεται (;) με τον φόνο της ΑγραφιώτουΤο φαλακρό «κτήνος» στο υπόγειο του τρόμουΤρίτη, Ιούνιος 21, 2016 - 11:54

Μαρτυρία-φωτιά για τον φόνο της Αγραφιώτου από γυναίκα που είδε μυστηριώδη άντρα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ

Νέα τροπή στο θρίλερ της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου δίνει η μαρτυρία-φωτιά που μεταδόθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ».

Σύμφωνα με αυτήν, τρεις μέρες πριν εξαφανιστεί η συνταξιούχος διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το φαλακρό «τέρας» του υπογείου.

Η

αποκάλυψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενη μαρτυρία ενός υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ο οποίος είχε αναφέρει πως περίπου τρεις μήνες πριν από το έγκλημα γκραν γκινιόλ είχε βοηθήσει μια ξανθιά γυναίκα, γύρω στα 50, η οποία απειλήθηκε από έναν άγνωστο άντρα στο σκοτεινό, τρίτο υπόγειο του πολυκαταστήματος! Σύμφωνα με τη νέα, συγκλονιστική μαρτυρία, την οποία μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη, το «τέρας» του υπογείου ήταν 55 με 60 χρόνων, ύψους περίπου 1,75 μ. και μέτριας σωματικής διάπλασης. Επίσης είχε μόνο λίγα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και «κοιτούσε σαν κτήνος», κάνοντας το αίμα της γυναίκας που έκανε την περιγραφή να παγώσει από φόβο!

Ελεγχε τον χώρο

Oπως είπε η μάρτυρας, γύρω στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας 18 Απριλίου πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο πρώτο υπόγειο γκαράζ του πολυκαταστήματος και κατευθύνθηκε στο ασανσέρ, το οποίο εκείνη τη στιγμή ανέβαινε από τους κάτω ορόφους. Oταν άνοιξε η πόρτα, είδε στα δεξιά της έναν άντρα με την παραπάνω περιγραφή, ο οποίος έλεγχε τον χώρο! Μάλιστα προσπάθησε να βγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όταν αντιλήφθηκε ότι εκείνος γύρισε απότομα, με διάθεση να τη σπρώξει πάλι στο ασανσέρ. Τότε η γυναίκα πήρε ενστικτωδώς ένα καλάθι από τη στοίβα και το σήκωσε απειλητικά προς το μέρος του, λέγοντάς του: «Φύγε, γιατί θα σ' το φέρω στο κεφάλι και θα φωνάξω»! Τελικά ο μυστηριώδης, καραφλός άντρας μπήκε στο ασανσέρ χωρίς να πει λέξη κι εξαφανίστηκε!

Συγκλονιστικό ήταν επίσης ένα περιστατικό που περιέγραψε η Αγγελική Νικολούλη για τις τελευταίες ώρες της ηλικιωμένης μητέρας της 69χρονης. Οπως ανέφερε, πριν ξεψυχήσει ρώτησε την Αλβανίδα οικιακή βοηθό πού ήταν η κόρη της. Τότε εκείνη άρχισε να της τραγουδά για να την ηρεμήσει. Ομως η ηλικιωμένη, που είχε διαισθανθεί ότι κάτι κακό είχε συμβεί στη μονάκριβη κόρη της, της ζήτησε να μείνει κοντά της. Λίγο αργότερα η υγεία της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε σε γηροκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή, λίγες μέρες πριν βρουν άγρια δολοφονημένο το παιδί της!

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα