Το deal του αιώνα με Μπέιλ

13:59 2/8/2013 - Πηγή: Espresso

Για τη «βασίλισσα της Ευρώπης», ακόμη και σε εποχές που η οικονομική κρίση μαστίζει τον ευρωπαϊκό Νότο, φαίνεται ότι είναι... απλό να καταρρίπτει το ένα (μεταγραφικό) ρεκόρ μετά το άλλο. Με ένα ποσό που προκαλεί... ίλιγγο όλα δείχνουν ότι ολοκληρώνει το μεγαλύτερο deal όχι μόνο του φετινού καλοκαιριού αλλά και όλων των εποχών! Οπως αναφέρει η «As», ύστερα από εξαντλητικές διαπραγματεύσεις οι διοικήσεις της Τότεναμ και της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν καταλήξει σε κατ' αρχήν συμφωνία για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ. Πού βρέθηκε η χρυσή

τομή; Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, οι «galacticos» θα δαπανήσουν συνολικά 120 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον διεθνή Ουαλό. Αν μη τι άλλο, τινάζουν την μπάνκα στον αέρα και κάνουν νέο ρεκόρ προσφέροντας 25 εκατ. ευρώ περισσότερα από όσα είχαν δώσει στη Μάντσεστερ το 2009 για να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό που απομένει είναι να καθοριστεί η μορφή της καταβολής των χρημάτων και ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν στο πακέτο της συμφωνίας, αφού φημολογείται ότι θα υπάρχουν έμψυχα ανταλλάγματα. Η «As», πάντως, υποστηρίζει ότι δεν θα παραχωρηθούν στα «σπιρούνια» οι Ντι Μαρία και Μοράτα, τους οποίους έχει ζητήσει επίμονα ο Βίλας Μπόας. Μόλις η ομάδα του Λονδίνου βάλει στο ταμείο της τα χρήματα της μεταγραφής, αναμένεται να κινηθεί για να κλείσει τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος όμως ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αρσεναλ. Χθες το μεσημέρι η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Ισπανού στράικερ Ρομπέρτο Σολδάδο.

Προς το παρόν καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνει επίσημα τη μετακίνηση του Μπέιλ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα