Τo... cafe της χαράς!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤo... cafe της χαράς!Παρασκευή, Ιούνιος 24, 2016 - 17:34

Οσο ακριβός κι αν είναι ένας καφές σε καφετέρια, δύσκολα φθάνει τα 65 ευρώ... Εκτός κι αν αποφασίσει κανείς να τον πιει σ' ένα νέο καφέ, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στη Γενεύη και θα προσφέρει καφέ αντί αυτού του ποσού.

Και βέβαια, δεν είναι ο καφές που κοστίζει τόσο, ούτε το περιβάλλον και το σέρβις - είναι τα «συνοδευτικά» του αγαπημένου ροφήματος... Δεν αναφερόμαστε στα μπισκότα ή στο κέικ, που

ακολουθούν το φλιτζάνι, αλλά στην κοπέλα που «πάει πακέτο» με το ρόφημα.

Η κατά κανόνα όμορφη νεαρή θα προσφέρει «ατέλειωτη ευχαρίστηση» στον πελάτη, εξασφαλίζοντάς του διπλή απόλαυση, αυτήν του καφέ και εκείνη του στοματικού σεξ! Γιατί αυτό ακριβώς θα κάνει. Η διαδικασία επιλογής ροφήματος και κοπέλας θα είναι πολύ απλή και θα γίνεται με ιδιαίτερη διακριτικότητα, αφού ο πελάτης θα παραγγέλνει τον καφέ του, αλλά την κοπέλα θα τη διαλέγει μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνό του ή στο tablet.

Πίσω από την ιδέα για ένα τέτοιο καφέ βρίσκεται η εταιρία Facegirl, που ήδη έχει ανοίξει την πρώτη τέτοια επιχείρηση στην Ταϊλάνδη. «Σε πέντε με 10 λεπτά όλα έχουν τελειώσει» δηλώνει χαρακτηριστικά για το concept εκπρόσωπος της εταιρίας στην εφημερίδα «Le Matin». Πάντως, το κόστος των 65 ευρώ για τον καφέ είναι το υψηλότερο που υπάρχει στη Γενεύη.

Οπως ήταν αναμενόμενο, μόλις έγιναν γνωστά τα σχέδια για τη δημιουργία του καφέ, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του ως το τέλος του χρόνου, υπήρξαν και οι πρώτες αντιδράσεις. Μεταξύ των εντονότερων ήταν εκείνη μιας οργάνωσης για τα δικαιώματα των ιεροδούλων, που υποστηρίζει ότι το concept θα ωφελήσει μόνο τους επιχειρηματίες και όχι τις εργαζόμενες στον τομέα της παροχής ερωτικών υπηρεσιών.

Ο νόμος στην Ελβετία επιτρέπει την πορνεία, με τις εργαζόμενες να οφείλουν να έχουν άδεια λειτουργίας επιχείρησης. Οπου, δε, εργάζονται δύο ή περισσότερες ιερόδουλες, ο χώρος οφείλει να έχει άδεια για «στούντιο μασάζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα