Το «Mamma Mia» στηρίζει τη Σκόπελο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο «Mamma Mia» στηρίζει τη ΣκόπελοΠέμπτη, Δεκέμβριος 10, 2015 - 15:47

Οι παραγωγοί της ταινίας «Mamma Mia», μέρος των γυρισμάτων της οποίας είχαν γίνει στη Σκόπελο, συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν πάνω από 19.000 ευρώ. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά τους πληγέντες από τη θεομηνία που χτύπησε το καταπράσινο νησί των Σποράδων και προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους κατοίκους να ορθοποδήσουν από τη μεγάλη καταστροφή στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ναυτικός

Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Ομιλος Σκοπέλου κάλεσε, μέσω της καμπάνιας Skopelos Needs U, όλους όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν.

«Είκοσι μέρες μετά τη θεομηνία πήραμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε εκείνους που ενδιαφέρονται για το νησί να βοηθήσουν οικονομικά, βάζοντας χρήματα σε έναν λογαριασμό. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, αφού φίλοι του ομίλου και της Σκοπέλου αλλά και οι παραγωγοί του “Mamma Mia” είχαν συγκεντρώσει ως χθες το απόγευμα 19.230,90 ευρώ!» δήλωσε στην «Espresso» ο ταμίας του ομίλου Χαράλαμπος Κοχύλης.

Οπως είπε ο κ. Κοχύλης, είχε κανονιστεί από την αρχή τα πρώτα 10.000 ευρώ να δοθούν για την αγορά οικοσυσκευών σε κατοικίες: «Τα πρώτα 10.000 ευρώ δόθηκαν σε 25 κατοικίες. Στόχος μας είναι ως τα Χριστούγεννα να φτάσουμε τα 30.000 ευρώ, τα 20.000 από τα οποία θα δώσουμε στις επιχειρήσεις που υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές. Αν ξεπεράσουμε τα 30.000 ευρώ, θα τα δώσουμε για να γίνουν έργα του δήμου. Στο http://skopelosneedsu.blogspot.gr/ αναγράφεται το ποσό που έχει συγκεντρωθεί και ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού». Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Σκοπέλου αναφέρουν ότι ελπίζουν αυτή η συμβολική κίνηση να αποτελέσει παράδειγμα προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλες καμπάνιες για την ανακούφιση των πληγέντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα