Τα πουκάμισα της σεζόν!

Υπάρχει γυναίκα που δεν αγαπάει τα πουκάμισα; Η απάντηση είναι φυσικά, όχι! Μας λύνουν τα χέρια στο καθημερινό καθώς και στο ντύσιμο του γραφείου αλλά δίνουν και ξεχωριστό νόημα στα βραδινά μας outfits. Φέτος τα πουκάμισα έχουν την τιμητική τους και εμείς δεν μπορούμε παρά να μοιραστούμε μαζί σας τα πιο stylish και ιδιαίτερα πουκάμισα της σεζόν. Τα 70s είναι μια αγαπημένη περίοδος της μόδας που αποπνέει θηλυκότητα και γυναικείο δυναμισμό!

Τα 70s λοιπόν είναι και πάλι στη μόδα και τι πιο χαρακτηριστικό της εποχής από ένα πουκάμισο με έμπνευση από την αγαπημένη δεκαετία της μόδας. Με το χαρακτηριστικό tie neck (κορδέλα που περνάτε γύρω από το λαιμό) ένα 70s πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας. Για πιο casual εμφανίσεις επιλέξτε oversized πουκάμισα που χαρίζουν άνεση και πιο boyfriend look. Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα μακριά πουκάμισα, πολλές φορές φτάνουν και μέχρι τον αστράγαλο, που δίνουν αέρινη αίσθηση και grunge ύφος.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΡΙΓΕΣ (29,99 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΕΜΠΡΙΜΕ ΡΙΧΤΟ (39,99 €) [Περισσότερα]ASOS Boyfriend Shirt in Orange Check (36,77 €) [Περισσότερα]Neon Rose Maxi Shirt (47,06 €) [Περισσότερα]Monki Oversized Denim Freyed Edge Shirt (58,82 €) [Περισσότερα]Only Tie Neck Detail Woven Top (17,65 €) [Περισσότερα]LONG PRINTED SHIRT (35,95 €) [Περισσότερα]LONG BLOUSE (29,95 €) [Περισσότερα]LONG PRINTED SHIRT (35,95 €) [Περισσότερα]PRINTED TIE-NECK BLOUSE (35,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα