Τιμωρούσε με ηλεκτροσόκ τα παιδιά της συζύγου του!

ΚΟΣΜΟΣΤιμωρούσε με ηλεκτροσόκ τα παιδιά της συζύγου του!Τετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 14:21

Ηλεκτροσόκ με όπλο τύπου taser έκανε νεαρός άντρας στα τρία πολύ μικρά παιδιά της συζύγου του για να τα... συνετίσει. Ο 21χρονος Αμερικανός Γκέιλ Επλ (φωτό) επιμένει μάλιστα ότι δεν τα βασάνιζε, λέγοντας ότι το taser «δεν τους κάνει κακό».

Η φρικτή κακοποίηση των ενός έτους δίδυμων αγοριών και της δύο ετών κόρης της 21χρονης Σέλμπι Κράμπτρι από το Σπρίνγκφιλντ του Μιζούρι αποκαλύφθηκε όταν

η νταντά των παιδιών παρατήρησε ότι τα σώματά τους ήταν γεμάτα εγκαύματα. Χωρίς να το γνωρίζει ο Επλ, τον κατέγραψε να παραδέχεται ότι τους κάνει ηλεκτροσόκ με το taser για να τα πειθαρχήσει και ότι γνωρίζει πως δεν θα έπρεπε να το χρησιμοποιεί πάνω τους, αλλά πίστευε ότι δεν τους κάνει κακό, καθώς τους «προκαλεί μόνο παράλυση».

Τον συνέλαβαν

Η νταντά, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Springfield News-Leader», έσπευσε να τον καταγγείλει στην αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε μαζί με την Κράμπτρι. Στην κατάθεσή της η 21χρονη υποστήριξε ότι δεν κατήγγειλε στην αστυνομία τον σύζυγό της επειδή φοβόταν ότι οι Αρχές θα της αφαιρούσαν την κηδεμονία των παιδιών της. Το ζευγάρι παρουσιάστηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή, όπου απαγγέλθηκαν τρεις κατηγορίες για κακοποίηση και παραμέληση παιδιών στον Επλ, ενώ η Κράμπτρι κατηγορείται ότι έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα