Θρίλερ στη Ναύπακτο με νεκρό βρέφος και τη 19χρονη μητέρα του

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνούσαν ως αργά χθες το βράδυ οι Αρχές για τον θάνατο ενός νεογέννητου, το οποίο έφερε κρυφά στον κόσμο η 19χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι της, στη Ναύπακτο, το βράδυ της Δευτέρας. Όμως το νεογνό βρέθηκε νεκρό μέσα στο μπάνιο υπό άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί εις βάρος της δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο άτυχο αγγελούδι έγινε νεκροτομή που δεν έδειξε σημάδια κακοποίησης, αλλά και ιστολογικές εξετάσεις, από τις οποίες αναμένεται να διαπιστωθεί αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό. Αν διαπιστωθεί ότι γεννήθηκε εν

ζωή και το σκότωσε με κάποιον τρόπο η μητέρα του, το κατηγορητήριο εις βάρος της 19χρονης θα αλλάξει σε παιδοκτονία. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι ψυχίατροι τη βρήκαν καλά.

Το θρίλερ άρχισε όταν οι γονείς της κοπέλας διαπίστωσαν ότι παρουσίαζε ακατάσχετη αιμορραγία και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, χωρίς να αναφέρουν ότι είχε τοκετό, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της κόρης τους.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίστηκε από εκεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι η αιμορραγία ήταν συνέπεια τοκετού. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, άνδρες του οποίου έκαναν έρευνα στο σπίτι της οικογένειας και βρήκαν το μωρό νεκρό μέσα στην τουαλέτα, όπου είχε γεννηθεί!

Έτσι, η 19χρονη νοσηλεύτηκε φρουρούμενη για λίγες ώρες, αλλά αργότερα η φρούρησή της διακόπηκε με εντολή εισαγγελέα, που την άφησε ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα