Θάμπωσε το Τζάντε!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΘάμπωσε το Τζάντε!Τρίτη, Αύγουστος 21, 2018 - 17:24

❱❱ Το πλωτό παλάτι του Ωνάση, η θρυλική «Christina O», έπιασε Ζάκυνθο, ναυλωμένο από πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας

Η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O» -από το κατάστρωμα και τους πολυτελείς χώρους της οποίας έχουν περάσει ιστορικές προσωπικότητες- βρέθηκε την Κυριακή στο λιμάνι τη Ζακύνθου, το οποίο συνεχίζει να υποδέχεται πλούσιους τουρίστες.

Αφού πέρασε από την Κεφαλλονιά,

το πάλαι ποτέ καμάρι του Ελληνα κροίσου, που έχει νοικιαστεί από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Ματζέντ μπιν Αμντουλάχ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ της βασιλικής οικογένειας της, βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Ζάκυνθο.

H ιστορική «Christina O» προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον πρίγκιπα, στην ακολουθία του και στους φίλους του. Ο γιος του Σαουδάραβα βασιλιά με περιουσία που αγγίζει τα 300 δισ. δολάρια (!) προκαλεί συχνά με τον τρόπο ζωής του. Η μεγαλοπρεπής θαλαμηγός, από την οποία έχουν περάσει ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο πρίγκιπας Ρενιέ, η Γκρέις Κέλι και άλλες θρυλικές προσωπικότητες, μπορεί να φιλοξενήσει 66 άτομα (κι άλλα 35 άτομα πλήρωμα) στις 18 κρεβατοκάμαρές της, ενώ διαθέτει προεδρική σουίτα, ελικοδρόμιο, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, spa, μπαρ, κέντρο ομορφιάς και παιδότοπο.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε δέσει στο λιμάνι της Ζακύνθου και η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Katara» του πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα