ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Τσιμιτσέλη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη ΤσιμιτσέληΤρίτη, Αύγουστος 21, 2018 - 16:08

❱❱ Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κάνει διακοπές με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά ποζάρει στα social media μονάχος.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και η αγαπημένη του... Ή φοβούνται το μάτι ή παίζουν αυτό το ξεπερασμένο πια κρυφτό των celebrities που θέλουν να ανεβάσουν και άλλο τις μετοχές τους.

«Ο κόσμος το ’χει τούμπανο» ύστερα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από κοινή έξοδό τους, αλλά εκείνοι επιμένουν να μην «αποκαλύπτονται»

στο Instagram. Ισως ο έμπειρος σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα Γιάννης Τσιμιτσέλης να αυτοσχεδιάζει. Ισως να προγραμματίζει ν’ ανεβάσει κοινό «κλικ» με την όμορφη Κατερίνα λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Bachelor», όπου παίζουν και οι δυο, για να γίνει ντόρος. Οσο για τη σύντροφό του, που είναι νέα και άπειρη στα κουτσομπολίστικα δρώμενα; Είναι πιθανό ν’ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του. Εκείνος ξέρει, θα σκέφτεται η ενζενί.

Στο μεταξύ, το «δούλεμα» συνεχίζεται. Το ζευγάρι μετά τις διακοπές του σε Γερμανία και Δανία πέταξε για την Ολλανδία, ποζάροντας πάλι καθένας μόνος του μπροστά στα αξιοθέατα. Πρόκειται για φωτογραφίες στις οποίες τραβούν ο ένας τον άλλον και τις συνοδεύουν με τα αντίστοιχα κωδικοποιημένα παρατσούκλια τους «Hugt» και «Hugk» (οι λέξεις σημαίνουν «αγκαλιά» κι έχουν στο τέλος το αρχικό των ονομάτων τους).

Την ίδια πεπατημένη ακολούθησε για ένα διάστημα, μέσα στο καλοκαίρι, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, η Βάσω Λασκαράκη. Ωστόσο, πριν κουράσει τον κόσμο, δημοσίευσε στα social media μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και το θέμα τέλειωσε εκεί. Ο Τσιμιτσέλης, όμως, το «τραβάει» πλέον από τα μαλλιά. Μπας και νομίζει ότι είναι ο Μπραντ Πιτ, που τα ξανάφτιαξε με την Τζένιφερ Ανιστον; Ψιτ, Γιάννη, δεν είσαι! Πάντως θα ήταν ευκαιρία να ποστάρει μία selfie με την αγαπημένη του σήμερα, ημέρα εξόδου από τα Μνημόνια, να τη θυμόμαστε για πάντα!

Γιάννης Τσιμιτσέλης
Keywords
Τυχαία Θέματα