Θα το λέει όποτε θέλει

18:51 4/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΘα το λέει όποτε θέλειΤρίτη, Σεπτέμβριος 4, 2018 - 18:48

❱❱ Αντεπίθεση του Γιώργου Λύρα με αφορμή την αντίδραση των παιδιών της Μοσχολιού στη διασκευή τού «Ανθρωποι μονάχοι» από την Πέγκυ Ζήνα

Ο Γιώργος Λύρας... απασφαλίζει! Δύο μήνες μετά μιλά για τη διασκευή που έκανε η Πέγκυ Ζήνα στο τραγούδι «Ανθρωποι μονάχοι» της Βίκυς Μοσχολιού, που προκάλεσε την οργή των παιδιών της τραγουδίστριας (Ευαγγελία και Ράνια Δομάζου) και είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η «Espresso».

«Αφησα να περάσει καιρός

για να πάρω θέση ως μάνατζερ της Πέγκυς. Αρα και την ευθύνη. Εκανε αυτή τη διασκευή γιατί μας άρεσε. Θα κάνει και επόμενη αν μας αρέσει. Επίσης θα λέει το τραγούδι ως έχει όποτε θέλει (όλα αυτά με την άδεια των δημιουργών) ή στην κλασική του μορφή. Ετσι λοιπόν όλοι εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να το ακούτε, όπως επιλέξετε, γιατί θα υπάρχει σε όλες τις μορφές.

Εάν δεν σας αρέσει καμία μπορείτε να μην το ακούτε, εάν θέλετε να ακούτε μόνο τη Βικάρα, την οποία ακούω και εγώ, ακούστε μόνο τη Βικάρα» έγραψε ο σύζυγος και μάνατζερ της τραγουδίστριας και συνέχισε: «Η Βίκυ ήταν large άνθρωπος και τα λόγια που είπε μπροστά μου στην Πεγκυ ήταν συγκινητικά. Πιστεύω ότι αν μας ακούει από κάπου ψηλά θα γελάει (ακούω και τον ήχο), διαβάζοντας ότι τρίζουν τα κόκαλά της και ότι κάναμε ένα ανοσιούργημα. Ανόητες προτάσεις από ανόητους ανθρώπους. Η Πέγκυ 20 χρόνια το τραγουδά στην κλασική μορφή του. Τώρα που εμφανίζεται στο θέατρο Βεργίνα το τραγουδά στην κλασική μορφή του επίσης.

Σε όλο τον κόσμο

Στα MAD τραγούδησε τη διασκευή. Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο που θα έρθει ο ΚΑΤΑ και ο Σαλαμπασόπουλος (τενόρος) θα ερμηνεύσει τη διασκευή του. Στην Αμερική που θα πάει μετά... δεν ξέρω ακόμη. Στην Κύπρο; Στη Γερμανία; Αρα τελικό συμπέρασμα: το τραγούδι θα ακούγεται σε όλο τον κόσμο επειδή το επέλεξε η Πέγκυ. Θα το λέει όποτε θέλει, όπως θέλει και εσείς έχετε το δικαίωμα να το ακούτε ή όχι» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook δύο μήνες μετά τη δήλωση της μικρότερης κόρης της αείμνηστης τραγουδίστριας Ευαγγελίας Δομάζου στην «Espresso», που έλεγε ότι θεωρεί «ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα