Η πρώτη υποψήφια με χιτζάμπ στα καλλιστεία «Miss England»

18:00 4/9/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ πρώτη υποψήφια με χιτζάμπ στα καλλιστεία «Miss England»Τρίτη, Σεπτέμβριος 4, 2018 - 18:00

❱❱ Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει 20χρονη στην Αγγλία, καθώς θα είναι η πρώτη υποψήφια στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss England» που θα εμφανιστεί με χιτζάμπ.

Μάλιστα, η Σάρα Ιφτεκχάρ (φωτό), η οποία σπουδάζει νομική, αισιοδοξεί ότι θα εξασφαλίσει το στέμμα στον διαγωνισμό που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Νοτιγχαμσάιρ. Η μουσουλμάνα καλλονή, η οποία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με δημιουργίες πακιστανικής υψηλής ραπτικής στον λογαριασμό της στο Instagram,

παραδέχεται ότι «ακόμη δεν μπορεί να συλλάβει πόσο φανταστικό είναι» που έχει φτάσει στον τελικό. «Ηταν μια απίστευτη εμπειρία και κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ» είχε προσθέσει στη σχετική ανάρτησή της, όταν ανέβασε selfie με το τρόπαιό της τον περασμένο Ιούλιο.

Ομως, η Σάρα δεν είναι μόνο μια πρωτοπόρος στους διαγωνισμούς ομορφιάς. Δημιούργησε τη δική της επιχείρηση όταν ήταν μόλις 16 ετών, ενώ τώρα εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητά της για να συγκεντρώσει χρήματα για οργάνωση, η οποία βοηθάει παιδιά σε όλον τον κόσμο που δεν έχουν τα βασικά αγαθά.

Keywords
Τυχαία Θέματα