«Θα φύγω από το πρωινό»!

SHOWBIZ«Θα φύγω από το πρωινό»!Τρίτη, Ιούνιος 24, 2014 - 14:15

Βελούδινη αποχώρηση αποζητά από το «Πρωινό mou» ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εχω ζητήσει από το Μega με τον πιο γλυκό, τρυφερό, φιλικό, τον πιο ανθρώπινο τρόπο,να μην είμαι στο "Πρωινό mou"του χρόνου. Θα ήθελα με πολλή χαρά να βρεθώ στη βραδινή ζώνη του καναλιού με την εκπομπή "Βράδυ" και να συναντώ ανθρώπους που ξέρω χρόνια και να κάνω όμορφες συζητήσεις. Στις 27 Ιουνίου τελειώνει το "Πρωινό mou"και, κάνοντας τον απολογισμό όλου του

χρόνου, πιστεύω ότι έδωσα τον αγώνα μου» εξομολογείται στην «Espresso» ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Την ίδια στιγμή, το κανάλι της Μεσογείων τονίζει μέσω του γραφείου Τύπου ότι δεν τίθεται θέμα Κωστόπουλου και πως δεν έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον σταθμό για την πρωινή ζώνη. Ομως εκείνος φρόντισε μέσα από τη χθεσινή εκπομπή να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το επερχόμενο φινάλε. «Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα, την Παρασκευή τελειώνουμε. Οπότε τελευταία και φαρμακερή που λένε» είπε συγκεκριμένα, δημιουργώντας αμέσως συζητήσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία. Μάλιστα και κατά τη διάρκεια του «Πρωινού mou» τόνισε ότι βαρέθηκε να ασχολείται με τα μπάνια και τις εγκυμοσύνες των επωνύμων.

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια είπε για άλλη μια φορά πως θέλει να επαναλάβει το «Βράδυ». «Αναμένω την απάντηση του σταθμού γι' αυτό, αν του Mega του αρέσει βέβαια. Δεν χρειάζεται να κάνω "οδηγό", γιατί έχω ήδη 400 συνεντεύξεις» είπε, ενώ ξεκαθάρισε ότι η βασική του δουλειά είναι άλλη. «Είμαι εκδότης και η τηλεόραση είναι μια άλλη απασχόληση. Διευθύνω μια εταιρία με δύο sites και δύο ηλεκτρονικά περιοδικά. Τώρα βγαίνω με ένα καινούργιο πράγμα, που για μένα θα είναι το νέο "ΚΛΙΚ" ή το νέο «Nitro». 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει η πρεμιέρα. Εκεί πέρα κάποιοι άνθρωποι έχουν επενδύσει και έχουν απαίτηση από μένα να το κάνω καλά» αποκάλυψε.

O Πέτρος, λοιπόν, έδωσε στην ουσία το ελεύθερο στο Mega ώστε να κάνει άλλη επιλογή παρουσιαστή για την πρωινή εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια οδό θα ακολουθήσει και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, η οποία θα σταθεί δίπλα του στη νέα εκδοτική προσπάθειά του.

Το «όχι» της Ζέτας και οι επαφές για την επόμενη μέρα

Παζλ για γερούς λύτες έχει γίνει το πρωινό του Mega. Ούτε Πέτρος με Τζένη ούτε και Ζέτα. Και τώρα, τι; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής Προγράμματος του καναλιού Λοΐζος Ξενόπουλος έχει αρχίσει ήδη τις επαφές για την αντικατάσταση του Πέτρου Κωστόπουλου στην πρωινή ζώνη, εφόσον εκείνος θέλει να αποδεσμευτεί από το «Πρωινό mou». Μάλιστα, προκειμένου ο σταθμός να μην αναγκαστεί -όπως και πέρυσι- να βρει παρουσιαστές στο... παρά πέντε, ο Ξενόπουλος θα αρχίσει να ψάχνει από τώρα για νέους συντελεστές, μετά και το «όχι» της Ζέτας Μακρυπούλια. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω του χρόνου. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν θα κάνω πρωινό.

Από την αρχή

Οσον αφορά τις φήμες για την εμπλοκή μου σε απογευματινή εκπομπή, επειδή του χρόνου έχω κανονίσει να κάνω κάποια πράγματα και στον κινηματογράφο και στο θέατρο νομίζω πως θαπιεστώπολύ να αναλάβω ένακαθημερινόμαγκαζίνο» είπε η παρουσιάστρια του «Just the 2 of us».

Αρα το «Πρωινό mou» θα πρέπει να χτιστεί εξαρχής, αφού και ο Ακης Πετρετζίκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Ο σεφ θα αναλάβει δική του εκπομπή μαγειρικής, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στο κανάλι 13.00 με 14.00. Ο Ακης είναι από τους τυχερούς, καθώς οι άλλοι τρεις μάγειρες Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Λουκάκος και Μαρία Εκμεκτσίογλου δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το Mega, λόγω οικονομικής στενότητας. Πάντως το Megaλο κανάλι είναι διατεθειμένο να διατηρήσει την πρωινή ζώνη ενεργή και να μην αφήσει όλο το διαφημιστικό πακέτο στον ANT1. Ο Νίκος Μουτσινάς αληθεύει ότι κάνει γύρους στη Μεσογείων. Μάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή πέφτει αυλαία στο «Δέστε τους» και εκείνος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αποτελεί πλέον συνεργάτη του Alpha.

Keywords
Τυχαία Θέματα