Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015Τετάρτη, Δεκέμβριος 16, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε, αν αρχίσουν οι εντάσεις. Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν

είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό. Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από ό,τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα, μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές δραστηριότητές σας και όλα δείχνουν ότι θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.

ΛΕΩΝ: Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα μεγαλύτερης ελευθερίας κινήσεων. Εχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δεν θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Οσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμη και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στον σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα είναι κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας, γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Η ρουτίνα ίσως αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να την ξεπεράσετε. Μη διατηρείτε μεγάλες προσδοκίες σχετικά με τις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας, γιατί σύντομα θα ξεμείνετε. Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε. Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες. Ακόμη και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Από το να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Ολα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα