Τετ α τετ με την Καρντάσιαν

SHOWBIZΤετ α τετ με την ΚαρντάσιανΠαρασκευή, Μάιος 12, 2017 - 19:31

Ο γνωστός hair stylist και make up artist Γιάννης Μιχαλέλης συνάντησε την Αμερικανίδα celebrity στο Ντουμπάι λίγες ημέρες μετά τη ληστεία στο Παρίσι που τη «σημάδεψε»

Ενας Ελληνας βρέθηκε στο πλευρό της Κιμ Καρντάσιαν μετά την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι! Ο hair stylist και make up artist Γιάννης

Μιχαλέλης συνάντησε την Αμερικανίδα τηλεστάρ στο Ντουμπάι τον περασμένο Ιανουάριο, στο master class που έκανε ο «κολλητός» της και μακιγιέρ των επωνύμων Μάριο Ντεβιβάνοβιτς.

ΑΠO ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

«Της είπα πως είναι πολύ όμορφη ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε» λέει στην «Espresso» ο Γιάννης και συμπληρώνει πως η Κιμ ήταν πολύ ευγενική και γλυκιά και μιλούσε με όλους όσοι την πλησίαζαν.

Μάλιστα, απόσπασμα από το event προβλήθηκε και στο reality show της οικογένειας «Keep up with the Kardashians», στο επεισόδιο της Πρωτομαγιάς. Οπως μας είπε ο Ελληνας make up artist, το master class ήταν να γίνει τον Οκτώβριο του 2016, αλλά λόγω της ληστείας η Κιμ δεν ήταν σε θέση να παραβρεθεί. Αλλωστε, το θέμα του event ήταν οι εξελίξεις και οι νέες μέθοδοι μακιγιάζ, που έδειξε ο Μάριο στο πρόσωπο της αρμενικής καταγωγής celebrity.

Η ίδια έλεγε πόσο δεμένη είναι μαζί του, αφού, εκτός από το ότι ο διάσημος καλλιτέχνης είναι εκείνος που αναλαμβάνει την εμφάνισή της στις σημαντικές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις, τους ενώνει και βαθιά φιλία. Η Κιμ υποστήριξε, μάλιστα, ότι ταιριάζουν ως άνθρωποι και έχουν την ίδια αισθητική. Οσο για τους τυχερούς VIPs που παρακολούθησαν τα «μαθήματα» -ο Γιάννης ήταν ο μόνος Ελληνας καλεσμένος-, πήραν δώρα αξίας 3.000 δολαρίων!

Να πούμε πως ο hair stylist και make up artist, ο οποίος έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες, επιλέχτηκε, λόγω βιογραφικού, από τον «μάγο του χρώματος» Guy Tang για να επιμεληθεί το make up των μοντέλων στο show που έγινε στην Αθήνα τον περασμένο Απρίλιο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα