Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα καφενεία

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα καφενείαΠαρασκευή, Μάιος 12, 2017 - 19:05

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με συνταξιούχους, ήπιε το εσπρεσάκι του και περιεργάστηκε τη μαγκούρα ενός ηλικιωμένου

Ορόσημο για την κρίσιμη και τελευταία μεγάλη μάχη πριν από το καλοκαίρι θεωρούν και οι μεν και οι δε τη μέρα ψήφισης των νέων μέτρων, δηλαδή την Πέμπτη 18 του μηνός.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

προετοιμάζονται ησύχως για την κοινοβουλευτική διαδικασία, απολύτως συγκεντρωμένοι και με τα εσωτερικά όργανα του κόμματος να τους νουθετούν με κατηχήσεις.
Αντιθέτως οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν βγει σε δρόμους, καφενεία και νομαρχιακές προς ενημέρωση για το τι συμβαίνει. Προσπαθούν να κρατήσουν ζεστούς τους οπαδούς τους, που εκλογές θέλουν κι εκλογές δεν βλέπουν!

Ακόμη και ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε βόλτα στα καφενεδάκια, όπου οι συνταξιούχοι πνίγουν τον πόνο τους στο χύμα τσιπουράκι. «Δεν πρόκειται ποτέ να σταθώ μπροστά σας και να σας πω “Ξέρετε, την επόμενη μέρα θα γυρίσω τις συντάξεις πίσω εκεί που ήταν”. Δεν θα το πω, γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Και δεν πρόκειται να πω ψέματα. Θα κάνω όμως τα πάντα για να έχουν τα παιδιά σας δουλειά. Μια καλή δουλειά. Για να μην ταΐζετε εσείς τα παιδιά σας επειδή είναι άνεργα. Δεν είναι αυτό το όραμά μου για την Ελλάδα» τους είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ., που ήταν πολύ ανθρώπινος μαζί τους.

Ηπιε το εσπρεσάκι του και περιεργάστηκε μια πρωτότυπα χαραγμένη μαγκούρα ενός ηλικιωμένου.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ του σύνεγγυς κερδίζει τους πόντους που χάνει από τον φακό της κάμερας που δεν τον αγαπάει τόσο!

Αγωνιούν με ποιον τρόπο ο Μπάμπης θα γίνει Χαρά

Περισσότερα από 9.000 σχόλια (συγκεκριμένα 9.919) έχει μέσα σε μόλις 10 μέρες από την ανάρτησή του στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Δικαιοσύνης το νομοσχέδιο για τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου».
Το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και οι κόντρες στα σχόλια, αμέτρητες, όπως αμέτρητες είναι και οι άγνωστες λέξεις στους πολλούς. Φράσεις τύπου «ίντερσεξ άτομα» και «τρανς παιδιά» πάνε κι έρχονται! «Νιώθω κορίτσι, νιώθω αγόρι, νιώθω περισσότερο κορίτσι αλλά και λίγο αγόρι ή νιώθω πως γεννήθηκα σε λάθος σώμα» λένε οι τρανς, οι ίντερσεξ και άλλοι που διαπληκτίζονται για τα δικαιώματά τους!

«Ημουν στα πενήντα μου όταν διαπίστωσα ότι είμαι άντρας με γυναικείο σώμα» γράφει ο Χάρης (νωρίτερα τι έκανες, βρε Χάρη;).
Τέλος πάντων, να είσαι γυναίκα εντός σου, αλλά η ταυτότητα να γράφει ανήρ, είναι πολύ άσχημο πράγμα! Να λοιπόν που ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να λύσει και αυτό το μείζον θέμα, με την ξεκαρδιστική αυτή σε σχόλια διαβούλευση να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 14.00! Μετά κλείνει το κατάστημα. Φανταστείτε τι θα γίνει στη Βουλή όταν έρθει αυτό το νομοσχέδιο.

Στασίδι θα πάρουν όλοι για να ακούσουν με ποιον τρόπο ο...Μπάμπης θα γίνει Χαρά! Το παράδειγμα είναι πραγματικό και το έθεσε υπ' όψιν μας βουλευτής που έχει ψηφοφόρο ονόματι Μπάμπη, που θέλει να γίνει γυναίκα! Τι να σχολιάσουμε περαιτέρω; Είπαμε αντίμετρα, αλλά τόσο βαριά, ποιος θα το περίμενε!

Η Ολγα με τη μεσογειακή ομορφιά βρέθηκε στην παρουσίαση των ιδιαίτερων κρασιών της Αργεντινής, εκδήλωση που τελούσε υπό τη φροντίδα της αργεντίνικης πρεσβείας. Η φωτογραφία είναι όντως ξεχωριστή. Ακόμα ένα ποτηράκι λοιπόν για τη βουλευτή της Ν.Δ.

Ρωτούσαν τι θα λένε στον κόσμο για τη συμφωνία

Ποιος ξέρει τι άκουσαν οι τοίχοι της αίθουσας 223 του Κοινοβουλίου, όπου οι πέντε υπουργοί, Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου, Σταθάκης, Πολάκης και Κοντονής, και σχεδόν το σύνολο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσαν τα της συμφωνίας και τις κρυφές γωνιές της που... τρομοκρατούν τους βουλευτές.

Οι γκρίνιες ήταν πολλές και οι βουλευτές μουδιασμένοι από τα «ψιλά γράμματα» ρωτούσαν τι θα πουν στον κόσμο! Ο Πέτρος Κωνσταντινέας, βουλευτής Μεσσηνίας, ενώ είπε ότι είναι «επαναστάτης με αιτία», συγχρόνως χαρακτήρισε «γκρίζα» τη συμφωνία. Το ίδιο και άλλοι.
Γκρίζα, ξεγκρίζα, πάντως, και με τα δυο χέρια δηλώνουν ότι θα την ψηφίσουν. Ισως έτσι την ασπρίσουν κιόλας!

Η κόρη και ο παντρεμένος

Μεγάλος έρωτας, λένε, έχει προκύψει μεταξύ παντρεμένου βουλευτή της βόρειας Ελλάδας και κόρης γνωστού επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης.
Η καταιγίδα που έρχεται, λένε όσοι γνωρίζουν, θα είναι σαρωτική. Λεπτομέρειες προσεχώς...

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα