Τετ α τετ με εξωγήινους

ΚΟΣΜΟΣΤετ α τετ με εξωγήινους Τρίτη, Σεπτέμβριος 18, 2018 - 17:53

❱❱ Η on camera εξομολόγηση του Ρόμπι Γουίλιαμς για τις μεταφυσικές εμπειρίες του με ιπτάμενους δίσκους

Εχει μια επιτυχημένη καριέρα στη μουσική βιομηχανία, εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς όμως δηλώνει και ταλαντούχος κυνηγός εξωγήινων.

Για τις ανάγκες του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hunt The Skinwalker», ο 44χρονος σταρ

ακολούθησε ερευνητές παραφυσικών φαινομένων σε αποστολή τους στη Γιούτα και μίλησε on camera για το τετ α τετ που είχε παλαιότερα με UFO.

Ο Γουίλιαμς, το ενδιαφέρον του οποίου για τους εξωγήινους γεννήθηκε πριν από 10 χρόνια, ισχυρίστηκε ότι είχε βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από ιπτάμενο δίσκο. «Εχω βιώσει ανεξήγητα φαινόμενα. Εχω δει ένα ακριβώς από πάνω μου. Θα μπορούσα να το χτυπήσω με μια μπάλα του τένις» αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι ήταν καθαρός από ουσίες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πάνω από το... κεφάλι του

Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουίλιαμς μίλησε ανοιχτά περί επαφών τρίτου τύπου. Πέρυσι, στη διάρκεια συνέντευξής του σε ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό, είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι είχε δει UFO σε απόσταση 45 μέτρων πάνω από το κεφάλι του, στο Λος Αντζελες, χωρίς ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ενδιαφέρον του για τα UFO ήταν άλλωστε αυτό που τον έκανε να συμμετάσχει στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, στη διάρκεια του οποίου ειδικοί ερευνητές εξερευνούν ένα εγκαταλειμμένο ράντσο.

Οι ιδιοκτήτες του το έβαλαν στα πόδια το 1996, αφότου είδαν εξωγήινους και άλλα παράξενα πλάσματα, αγρογλυφικά και ακρωτηριασμούς ζώων.

Keywords
Τυχαία Θέματα