Μαμά και κόρη από τον Βόλο έδωσαν μαζί πανελλαδικές!

13:10 3/7/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜαμά και κόρη από τον Βόλο έδωσαν μαζί πανελλαδικές!Τρίτη, Ιούλιος 3, 2018 - 13:08

❱❱ Τα διαφορετικά επώνυμα δύο υποψηφίων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων κρύβουν τόσο τη στενή τους συγγένεια όσο και ότι άντεξαν μαζί το ατέλειωτο διάβασμα και την πίεση.

Η Μαρία Μαστρογιάννη και η Δέσποινα - Παρασκευή Σταθοπούλου είναι μητέρα και κόρη, που ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους με την επιτυχία τους στις εξετάσεις.

Η 50χρονη Μαρία Μαστρογιάννη

εργάζεται στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, αλλά συνδύασε το διάβασμα με τη δουλειά, το σπίτι και την οικογένεια για να κάνει πραγματικότητα το ανεκπλήρωτο όνειρό της μαζί με τη συμμαθήτρια κόρη της.

Συγκέντρωσε 14.153 μόρια και στοχεύει στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η χαρά της ήταν διπλή, καθώς και η υποψήφια της ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών κόρη της Δέσποινα, μία από τις πρώτες του Μουσικού Λυκείου Βόλου, συγκέντρωσε 17.771 μόρια και ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη με όνειρο ζωής την Ψυχολογία.

Το μοναδικό δίδυμο μάνας και κόρης, που έδωσε πανελλαδικές στην ίδια αίθουσα σε αντικριστά θρανία, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στον Βόλο. Οπως λένε, η προετοιμασία ήταν μοναδική εμπειρία, καθώς διάβαζαν μαζί και εμψύχωναν η μία την άλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαμά, Βόλο,mama, volo