«Ταραχή» με τη sexy Κόνι

SHOWBIZ«Ταραχή» με τη sexy ΚόνιΔευτέρα, Μάιος 29, 2017 - 17:08

Η κόρη του Λε-Πα στην πρεμιέρα του πατέρα της

«Ολα τα μωρά (του Λε-Πα) στην πίστα», με πρώτο και καλύτερο την κόρη του! Επειτα από 20 χρόνια, ο Λευτέρης Πανταζής επέστρεψε για εμφανίσεις στο Posidonio και προκάλεσε ντελίριο διασκέδασης στο κατάμεστο από φανατικούς θαυμαστές του παραλιακό κέντρο διασκέδασης.

Ο Λε-Πα εμφανίστηκε ευδιάθετος και έτοιμος να... βασανίσει κόσμο με τις μεγάλες του επιτυχίες, φορώντας λευκό ριγέ κοστούμι με μαύρο Τ-shirt, και οι θαμώνες τον υποδέχτηκαν με πανηγυρισμούς, χειροκροτήματα, επιφωνήματα θαυμασμού και ένα «βουνό» από λουλούδια πάνω στην πίστα.

Η κόρη του, Κόνι Μεταξά, βρέθηκε πρώτη και καλύτερη στο πλευρό του, παρέα με τη φίλη της από το ψυχαγωγικό σόου «Your face sounds familiar» Ιρένε Τροστ. Η σέξι πρασινομάτα performer παρακολουθούσε με περίσσιο καμάρι την αποθεωτική υποδοχή που επιφύλαξε ο κόσμος στον πατέρα της. Η «ταραχή» on stage συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Λευτέρη Πανταζή να το ρίχνει στο τσιφτετέλι με τα δύο «μωρά», λέγοντας συχνά πυκνά από μικροφώνου το διαχρονικό σλόγκαν του «βασανιστείτε»!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα