«Ταραχή» για τον Λε-Πα!

SHOWBIZ«Ταραχή» για τον Λε-Πα!Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019 - 19:55

❱❱ Μαγική νύχτα στο Κατράκειο, στη συναυλία αφιέρωμα στην καριέρα του Πανταζή

Λαοθάλασσα στην αφιερωματική συναυλία του Λευτέρη Πανταζή στο Κατράκειο! Πάνω από 2.000 άτομα παρακολούθησαν το μοναδικό live του καλλιτέχνη σε μια βραδιά που τα είχε όλα: συγκίνηση, γέλιο, πολλές διαχρονικές επιτυχίες και λαμπερούς guest stars,

μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Ζουγανέλης, Μανώλης Κονταρός, Βαλάντης, Κώστας Καραφώτης, Γιώργος Γερολυμάτος, Πάνος Καλίδης, Ελένη Φιλίνη, Tus και φυσικά η κόρη του Λευτέρη, η Κόνι Μεταξά.

Η συναυλία άνοιξε με το «Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», που το τραγούδησαν όλοι μαζί, ενώ στο φινάλε ο σταρ του λαϊκού τραγουδιού ερμήνευσε μοναδικά το «Εγώ δεν είμαι εγώ». Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Μανώλης Κονταρός ανέβηκε στο stage πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο και τραγούδησε το «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ερμήνευσε τον «Παραμυθατζή», δίνοντας παράλληλα ρεσιτάλ επί σκηνής με το χιούμορ του. Ο Κώστας Καραφώτης τραγούδησε το κομμάτι «Της αγάπης μαχαιριά» από τη θρυλική ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1, ο Βαλάντης το ανεβαστικό «Ασανσέρ» του και ο Πάνος Καλίδης το «Ανάθεμα».

Ακόμη, η Ελένη Φιλίνη πρόσφερε τη δική της διαφορετική νότα, ερμηνεύοντας τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ενώ η performer θυγατέρα του Λε-Πα, η Κόνι Μεταξά, ξεσήκωσε το κοινό, όπως μόνο εκείνη ξέρει, δίνοντας το δικό της show.

Ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον Πάνο Καλίδη και τον Tus στο North Live Stage, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συναυλία, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του εκτός Αθηνών.

Ωστόσο, το «παρών» έδωσαν η γυναίκα του Σοφία Μοσχοπούλου και οι κόρες τους. Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές βρέθηκε, τέλος, και η γνωστή ηθοποιός Αβα Γαλανοπούλου, που πήγε στο Κατράκειο μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και δεν σταμάτησε να σιγοτραγουδάει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα