Τάμτα για Eurovision

21:29 8/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΤάμτα για EurovisionΠαρασκευή, Ιούνιος 8, 2018 - 21:27

❱❱ Συζητά για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επόμενο διαγωνισμό

Αυτό κι αν είναι έκπληξη και, μάλιστα, ευχάριστη! Η Τάμτα συζητά για να εκπροσωπήσει του χρόνου την Ελλάδα στη Eurovision. Μετά το φετινό... βατερλό της ελληνικής συμμετοχής, όπου το «Ονειρο» της Γιάννας Τερζή έγινε... εφιάλτης,

οι άνθρωποι της ΕΡΤ φαίνεται ότι ξεκίνησαν πολύ νωρίς τις προετοιμασίες για την επόμενη διοργάνωση.

«Η Τάμτα είναι το επόμενο πρόσωπο το οποίο συζητά για τη Eurovision. Oι συνεργάτες της θέλουν πάρα πολύ να πάει. Η ίδια είχε προσπαθήσει πριν από δύο χρόνια και είχε στείλει ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο λόγω ημερομηνίας δεν είχε προλάβει να φτάσει στην ΕΡΤ» είπε στην πρωινή εκπομπή του Star ο δημοσιογράφος -και εθνικός eurovisionολόγος!- Γιάννης Πουλόπουλος και πρόσθεσε: «Θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της ΕΡΤ, μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την Ελένη Φουρέιρα. Είναι μια πολύ ωραία πρόταση. Το σκέφτεται πολύ σοβαρά η Τάμτα».

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, συνδύασε την είδηση αυτή με το γεγονός ότι αντί της Ελένης Φουρέιρα η Τάμτα θα είναι αυτή που θα εμφανιστεί στη σκηνή των Mad Awards, με τον φετινό εκπρόσωπο της Τσεχίας. «Τυχαίο ότι θα πάει η Τάμτα;» αναρωτήθηκε με νόημα.
Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Τάμτα είχε προσπαθήσει και το 2007 να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision με το τραγούδι «With Love», αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει στον ελληνικό τελικό, αφού ο Σαρμπέλ τότε με το «Yassou, Maria» ήταν η επιλογή του κοινού και της επιτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα