Ταινία η ζωή της Frau Μέρκελ

ΚΟΣΜΟΣΤαινία η ζωή της Frau ΜέρκελΤετάρτη, Μάρτιος 18, 2015 - 15:14

Ως μια γοητευτική ύπαρξη που προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο θα παρουσιάζει την Ανγκελα Μέρκελ (φωτό) ταινία με θέμα τη ζωή της, που θα προβληθεί στις αίθουσες το 2017, χρονιά διεξαγωγής και των βουλευτικών εκλογών στη χώρα.

Γερμανική εταιρία παραγωγής αποκάλυψε τα σχέδιά της να γυρίσει ταινία που θα πραγματεύεται τη ζωή της καγκελαρίου, με τον λιτό τίτλο «Ανγκελα Μέρκελ».

Το καστ

Το σενάριο

υπογράφει ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ, ενώ τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και το υπόλοιπο καστ θα αποφασιστούν το φθινόπωρο. «Πρόκειται για την πλέον συναρπαστική πολιτική προσωπικότητα της εποχής μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζεται ως «εξαιρετικός γνώστης της πολιτικής σκηνής της Γερμανίας» μέσα από το δελτίο Τύπου της εταιρίας AVE Gesellschaft für Fernsehproduktion.

Η βιογραφικού τύπου ταινία θα βασίζεται και σε πολλές από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς η Γερμανίδα καγκελάριος, μέσα από τις οποίες αποκαλύπτονται και λιγότερο γνωστές πτυχές της προσωπικότητάς της. Το 2013 είχε πει, για παράδειγμα, ότι εκτιμά «τα όμορφα μάτια» στους άντρες, ενώ είχε αποκαλύψει ότι δεν χρειάζεται πολύ ύπνο και ότι αντέχει την κούραση. «Εχω δυνατότητες αντάξιες μιας καμήλας. Διαθέτω το χάρισμα να συσσωρεύω δυνάμεις» είχε πει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα