Τα… τριπλά γενέθλια της Μενεγάκη στο ησυχαστήριο της Άχλας

H Ελένη Μενεγάκη, μετά το προσωρινό αντίο στη μικρή οθόνη, ζει όμορφες οικογενειακές στιγμές και μάλιστα τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς θαυμαστές της. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, μακριά από τα πλατό και τις κάμερες, δραπετεύει πολύ πιο συχνά από ό,τι στο παρελθόν στο ησυχαστήριό της στην Ανδρο! Εκεί, στα Αχλα, έκανε τριπλά γενέθλια μαζί με τον αδελφό της και τον γιο της Άγγελο.

Η λαμπερή παρουσιάστρια

μεγαλώνει και το γιορτάζει χωρίς να φοβάται να αποκαλύψει την ηλικία της, μια και τα χρόνια περνούν και απλά την… προσπερνούν. Η Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο αγαπημένο της νησί, γιόρτασε λοιπόν τα 51α γενέθλιά της!

Φυσικά, δεν ήταν μόνη. Στο πλευρό της είχε αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία κι εκείνα άκουσαν το «happy birthday», τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος έσβησε 34 κεράκια, και τον γιο της Αγγελο Λάτσιο, ο οποίος έσβησε 18 κεράκια. Και οι τρεις έχουν τα γενέθλιά τους σε κοντινές ημερομηνίες, οπότε επέλεξαν να σβήσουν τρεις ίδιες τούρτες μαζί.

«Χρόνια μας πολλά, αν και οι δύο τα γιορτάζουμε λίγο νωρίτερα και ο ένας μία μέρα αργότερα. @teomisokalos 24/10 #eleni 29/10 @aggeloslatsios 30/11» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram η Ελένη και οι ευχές έπεσαν βροχή από τις θαυμάστριες και τους θαυμαστές της!

Keywords
Τυχαία Θέματα