Τα τελευταία λόγια του Κασόγκι: «Βγάλτε μου τη σακούλα»

ΚΟΣΜΟΣΤα τελευταία λόγια του Κασόγκι: «Βγάλτε μου τη σακούλα»Δευτέρα, Νοέμβριος 12, 2018 - 14:12

❱❱ Τα τελευταία λόγια του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι (φωτό), σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της τουρκικής εφημερίδας «Sabah» που επικαλείται ηχογραφημένο υλικό...

...μέσα από το προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου φέρεται ότι δολοφονήθηκε ο Κασόγκι, ήταν τα εξής: «Πνίγομαι! Βγάλτε μου τη σακούλα, είμαι κλειστοφοβικός».

Ο Ναζίφ Καραμάν υποστηρίζει ότι, βάσει του υλικού που περιήλθε στα

χέρια του, η δολοφονία κράτησε περίπου επτά λεπτά και οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα κάλυψαν το δάπεδο με πλαστικό πριν τεμαχίσουν το πτώμα του

Η όλη διαδικασία διήρκεσε 15 λεπτά και έγινε υπό την καθοδήγηση του Σαλάχ αλ Τουμπαΐκι, επικεφαλής του Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατροδικαστών της Σαουδικής Αραβίας. Στην κατοικία του προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν ίχνη οξέος και εκτιμάται ότι εκεί το σώμα του Κασόγκι διαλύθηκε για να το ξεφορτωθούν πιο εύκολα.

Ο Καραμάν δήλωσε ότι η εφημερίδα «Sabah» σύντομα θα δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα εργαλεία που η ομάδα των εκτελεστών μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη για να εξοντώσει τον Κασόγκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασόγκι, Βγάλτε,kasogki, vgalte