Τα αγχολυτικά οδήγησαν (;) στην αυτοκτονία τον Κορνέλ

ΚΟΣΜΟΣΤα αγχολυτικά οδήγησαν (;) στην αυτοκτονία τον ΚορνέλΔευτέρα, Μάιος 22, 2017 - 15:50

Οι παρενέργειες αγχολυτικών χαπιών μπορεί να οδήγησαν στην αυτοκτονία τον Κρις Κορνέλ (φωτό), σύμφωνα με την οικογένειά του. Η σύζυγος, μάλιστα, του τραγουδιστή Βίκυ Καραγιάννη αποκάλυψε τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε μαζί του και τον πανικό της όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Κορνέλ αναφέρει ότι ο τραγουδιστής έλαβε χάπια Ativan, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αυτοκτονικές σκέψεις και δυσκολία στην ομιλία. Η

Βίκυ Καραγιάννη δήλωσε ότι, όταν μίλησε με τον σύζυγό της μετά την τελευταία συναυλία του στο Ντιτρόιτ, ο Κορνέλ μπέρδευε τα λόγια του και της αποκάλυψε ότι «μπορεί να πήρε ένα ή δύο Ativan παραπάνω», επαναλαμβάνοντάς της ότι ήταν κουρασμένος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Detroit News». Η Καραγιάννη πανικοβλήθηκε και ζήτησε από τον σωματοφύλακά του Μάρτιν Κίρστεν να ελέγξει το δωμάτιό του.

Ο Κίρστεν, που είναι ο πρώην σύντροφος της Χάιντι Κλουμ, βρήκε τον Κορνέλ κρεμασμένο στην τουαλέτα από ένα κόκκινο λάστιχο γυμναστικής, ενώ από το στόμα του έτρεχε αίμα, αναφέρει η «Detroit News». Το δωμάτιο 1.136 του ξενοδοχείου «MGM Grand Detroit», όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», έχει πλέον σφραγιστεί, ενώ η πόρτα του φέρει ακόμη τα σημάδια από την προσπάθεια του Κίρστεν να την παραβιάσει. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο σωματοφύλακας είχε δώσει τα χάπια Ativan στον τραγουδιστή, καθώς τα λάμβανε για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα