Παρήγγειλε φέρετρο-καΐκι για το τελευταίο του «ταξίδι»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ απίστευτη τελευταία επιθυμία του ψαράΠαρήγγειλε φέρετρο-καΐκι για το τελευταίο του «ταξίδι»Δευτέρα, Μάιος 22, 2017 - 15:42

Να σχίζει και τις ουράνιες... θάλασσες με καΐκι, όπως έκανε με τις επίγειες, ονειρεύεται ένας ψαράς από την Αργολίδα για την ώρα που θα αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο! Γι' αυτό φρόντισε να δώσει παραγγελία, ώστε το φέρετρό του να είναι πιστό αντίγραφο του ψαροκάικου στο οποίο πέρασε όλη του τη ζωή!

Η απίστευτη τελευταία επιθυμία του ψαρά έγινε πραγματικότητα από το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά στο Ναύπλιο και ο...

πελάτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος αντικρίζοντας το θέαμα!

Πρόκειται για μια μινιατούρα καϊκιού, με εξαιρετικές λεπτομέρειες, μία εκ των οποίων είναι ότι διαθέτει και... νυχτερινό φωτισμό! Το φέρετρο-καΐκι έχει προσελκύσει την περιέργεια του κόσμου που το βλέπει στη βιτρίνα του γραφείου τελετών.



Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο γραφείο κατασκευάζει ασυνήθιστο φέρετρο για τους... μελλοντικούς πελάτες που θέλουν να κάνουν με στιλ το τελευταίο τους ταξίδι. Πριν από έναν χρόνο, μάλιστα, το ίδιο γραφείο τελετών είχε κατασκευάσει φέρετρο αντίγραφο του... Παρθενώνα!

Οπως λένε οι ιδιοκτήτες, καμία παραγγελία δεν είναι αξιοπερίεργη γι' αυτούς. Οσο για τις τιμές, εξαρτώνται από τον χρόνο που θα πάρει η κατασκευή και την περιπλοκότητα του σχεδίου, και ξεκινούν από 1.000 ευρώ, αλλά ανεβαίνουν ανάλογα με την απαίτηση του πελάτη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα