Συρία: Τζιχαντιστές κέρασαν γλυκά για να γιορτάσουν το νέο μακελειό!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυρία: Τζιχαντιστές κέρασαν γλυκά για να γιορτάσουν το νέο μακελειό!Πέμπτη, Μάρτιος 24, 2016 - 16:08

Με κεράσματα και απειλές γιόρτασε το ISIS τις αιματηρές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Τζιχαντιστές άρχισαν να κερνούν γλυκά μικρούς και μεγάλους στους δρόμους της επαρχίας Ντεΐρ Εζόρ, στην ανατολική Συρία, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί το μακελειό στην καρδιά της Ευρώπης.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν

συνοδεύονταν από δήλωση, σύμφωνα με την οποία οι πολεμιστές του ISIS μοίραζαν γλυκά σε μουσουλμάνους «από χαρά για την ευλογημένη επίθεση εναντίον των σταυροφόρων στις Βρυξέλλες». Σε αυτές δεν απεικονίζεται καμία γυναίκα, παρά μόνο άντρες με θηκάρια πιστολιών στους ώμους.

Εξαπέλυσαν απειλές

Την ίδια στιγμή, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Ισλαμικού Κράτους στο Telegram, οι τζιχαντιστές εξαπέλυαν απειλές για μεγαλύτερης κλίμακας επιθέσεις στα κράτη που συμμαχούν εναντίον του.

«Υποσχόμαστε στα κράτη που είναι συνασπισμένα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους ότι θα αντιμετωπίσουν σκοτεινές ημέρες, ως αντίποινα για την επιθετικότητά τους εναντίον μας. Αυτό που σας περιμένει είναι πιο σκληρό και πιο πικρό, μέσα από τη χάρη του Αλλάχ. Υμνούμε τον Αλλάχ που έκανε τα χτυπήματά μας ακριβή και μας βοήθησε να επιτύχουμε. Απαιτούμε από εκείνον να δεχτεί τα αδέρφια μας μεταξύ των μαρτύρων» αναφέρουν χαρακτηριστικά, απευθυνόμενοι μεταξύ άλλων σε κράτη όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Γαλλία και οι ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα