Ο Λυκουρέζος στη σκηνή για τη Ζωή του!

SHOWBIZΟ Λυκουρέζος στη σκηνή για τη Ζωή του!Πέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017 - 17:36

❱❱ Ο Λυκουρέζος μίλησε για την αξέχαστη Λάσκαρη έπειτα από πρόσκληση της κόρης τους Μαρίας Ελένης στην πρεμιέρα του «Δουλειές με φούντες»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ανέβηκε στο σανίδι για τη Ζωή του! Ο ποινικολόγος παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Δουλειές με φούντες» προχθές στο θέατρο Αθηναΐς, στην Κεντρική Σκηνή που φέρει το όνομα της Ζωής

Λάσκαρης. Η επιλογή της ημερομηνίας -12 Δεκεμβρίου- δεν έγινε τυχαία... Κάθε χρόνο του αγίου Σπυρίδωνος, η αξέχαστη ηθοποιός γιόρταζε τα γενέθλιά της -φέτος θα έκλεινε τα 74 χρόνια της-, γι’ αυτό και η οικογένειά της επέλεξε τη συγκεκριμένη ημερομηνία για να παρουσιάσει το έργο στους επίσημους προσκεκλημένους της.

Στο φινάλε της παράστασης η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία έχει αναλάβει και την παραγωγή, δακρυσμένη κάλεσε τον πατέρα της να ανέβει στη σκηνή να πει δυο λόγια: «Σήμερα ήταν τα γενέθλια της μαμάς και σας ευχαριστούμε πολύ που ήσασταν εδώ. Τι θες να πεις, μπαμπά;». Ο γνωστός ποινικολόγος αποδέχτηκε την πρόσκληση και την αγκάλιασε. Μάλιστα, στην αρχή μίλησε για την κόρη του: «Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος.

Η Μαρία Ελενα αποφάσισε να εκτεθεί ζωντανή στη θεατρική σκηνή της Ζωής» είπε, αλλά εκείνη τον διέκοψε λέγοντάς του: «Για τη μαμά να πεις!». Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα κι έτσι ο κ. Λυκουρέζος συνέχισε: «Η μαμά σου ουρανοδρομεί με τους αγγέλους. Ρώτησα πρόσφατα έναν μοναχό για τη Ζωή και μου είπε: “Παρακαλώ τους αγγέλους την έννοια σου να έχουν κι αυτοί μου απάντησαν ότι αγγέλους δεν προσέχουν”».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα