Συμβουλές: Πως θα ξεχωρίσετε τις τσάντες «μαϊμού»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυμβουλές: Πως θα ξεχωρίσετε τις τσάντες «μαϊμού»Παρασκευή, Νοέμβριος 9, 2018 - 18:53

❱❱ Τη... μύτη σας καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε αν θέλετε να ξεχωρίσετε τις αυθεντικές τσάντες πολυτελείας από τις τσάντες «μαϊμού».

Αυτή είναι μόνο μία από τις συμβουλές που δίνει ειδική στον χώρο της μόδας, η οποία θεωρείται αυθεντία στον εντοπισμό απομιμήσεων προϊόντων γνωστών εταιριών.

Η Βικτόρ Μπουαγιέ Σαμάρντ είναι η επικεφαλής της ομάδας που πιστοποιεί τις χιλιάδες χρησιμοποιημένες «επώνυμες» τσάντες οι οποίες βγαίνουν προς πώληση στην ιστοσελίδα Vestiaire Collective.

Οπως τονίζει στη «South China Morning Post», γίνεται όλο και δυσκολότερο να ανακαλύψουν τις απομιμήσεις, καθώς οι δημιουργοί τους γίνονται όλο και πιο προσεκτικοί. Μάλιστα ακόμη και οι πωλητές στα επίσημα μαγαζιά των εταιριών μπορεί να μπερδέψουν μια καλοφτιαγμένη τσάντα «μαϊμού».

Για να έχει κανείς περισσότερες πιθανότητες να ξεχωρίσει τις απομιμήσεις, καλό θα ήταν να δώσει ιδιαίτερη σημασία στη μυρωδιά των δερμάτινων τσαντών, καθώς οι «μαϊμού» δεν μυρίζουν έντονα δέρμα. Η ειδικός συστήνει να αποφεύγονται τσάντες που δεν πωλούνται σε αυθεντικά κουτιά. Επίσης, συμβουλεύει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στα φερμουάρ, στα σχέδια που είναι χαραγμένα, στα πιθανά κουμπιά και στη φόδρα, ώστε να έχουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αυθεντικής τσάντας.

Ωστόσο, σε περίπτωση που το προϊόν φαίνεται «υπερβολικά άψογο», θα πρέπει να υποψιαστεί κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάθε χειροποίητη τσάντα είναι μοναδική και δεν μοιάζει απόλυτα με καμία άλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα